Boldog István a Fidesz parlamenti képviselője, aki – becsületes foglalkozására nézve mezőgazdasági gépszerelő lenne – nem csak a szakmáját dobta sutba, de ezentúl Coca Colát sem hajlandó fogyasztani, mert a Cola az azonos neműek szerelmének elfogadása mellett kampányol a nemes nedű üvegcséjén. Mindez senkit sem érdekel, kivéve a Coca Colát, amely köszöni szépen a képviselő úr szerény hozzájárulását kampánya sikeréhez.

Boldog István Kétpó híres szülötte, két fiú büszke atyja – ahogyan maga írja az életrajzában – colás üveget a szájához nem vesz tiltakozásul, amiért mások – így a Coca Cola is – nem követi az általa kívánt értékrendet és elfogadja a másságot, sőt – mi több – másokat is erre biztat. Mivel Boldog István képviselő úr két fiúgyermeke közül egyik sem meleg, így a képviselő úr azt szeretné, hogy mások gyerekei se legyenek azok.

Boldog István 10 évig volt Kétpó község polgármestere, de – szokásához híven – ezzel is felhagyott és most a székesfővárosban próbál szerencsét. Most éppen az egyneműek szerelmi kapcsolatai ellen emelte fel a szavát.

Szerintünk, ha csak ezért jött – áldásos tevékenységének más nyomát eddig itt nem találtuk – akár otthon is maradhatott volna, ugyanis a bűnös város lakóinak többsége pont tesz arra, hogy mit gondol Boldog képviselő úr Kétpóról. Vagy egyről.

Ne kérdezzétek meg, hogy miért nem lepődtem meg, de Boldog képviselő úr hobbija a labdarúgás, 13 éve igazolt játékos – írja az önéletrajzában. Jelenleg az országgyűlés válogatottjának a tagja. (Ria, ria, Hungaria!) Egyébként a képviselő úr ezt írja: „Büszke vagyok, hogy itt élhetek az Alföld szívében a Kőrös-Tisza Mentén. Büszke vagyok arra, hogy a magyar nemzet tagja lehetek.”

Képviselő úr! Szomorúan tájékoztatlak, hogy szemben veled, mi a legkevésbé sem vagyunk büszkék arra, hogy a magyar nemzet tagja vagy. Természetesen nem vonjuk kétségbe, hogy ehhez jogod van, hiszen magyarnak születtél, de nekünk is jogunk van arra, hogy ne szívesen lássuk a körünkben.

Annak kifejezetten nem örülünk, hogy azt ígéred, „a jövőben is azért fogsz dolgozni……..hogy magyar szótól legyen hangos a Kárpát-medence, és mi magyarok legyünk a vezető nemzet itt Európa szívében.” Majd így folytatod: „Hiszek egy Istenben, egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában. Ámen!”

Na mármost, a bajunk ezzel a következő: a Kárpát-medence több ezer év óta nem vagy nem csak magyar szótól hangos, és jó lenne, ha ez így is maradna, mert a Kárpát-medence nemzeti sokszínűsége a Kárpát-medence gazdagságának alapja és a jövőjének is ez a záloga. A sokszínűsége, a soknyelvűsége. Nincs jogod a más nyelveket és más kultúrákat csak úgy kiírni a Kárpát-medencéből csak azért, mert 13 éves korod óta bejegyzett labdarúgó vagy.

Továbbá: kit érdekel, hogy te hiszel egy istenben, egy isteni örök igazságban, amikor mi mocskos idegenszívű milliók itt Magyarországon és egyéb hívők a világ több más országában más istenben hiszünk, mint te, horribile dictu én például egyben sem. Kit érdekel, hogy szerinted egy igazság van a világon és az is örök, és te abban hiszel?

Mi nem hisszük ilyesmikben, de tudjuk, hogy a föld 30 kilométer/másodperces sebességgel kering a nap körül. Ez 108 ezer kilométer/óra sebességet jelent. Mindeközben a nap 217 kilométer/másodperces sebességgel kering a Tejútrendszer középpontja körül, ami óránkénti 781 200 kilométeres sebességnek felel meg.

Ezek az adatok vonatkoznak a Körös-Tisza Mentére és Kétpóra, de még a Fidesz Magyar Polgári Párt tagjaira is, akik ugyanezekkel a sebességekkel mozognak a világűrben. Akármit is hisznek mindeközben magukról, a világról és benne a melegekről.

Végezetül emlékeztetnék rá, hogy Boldog István képviselő úrnak két fiúgyermeke van. Úgy tudjuk, hogy egyikük sem meleg, ami előnyükre válik. Legalábbis egy olyan országban, ahol egy olyan párt kormányoz, amelynek Boldog István is tagja, és amely diszkriminálja a melegeket, vagy legalábbis tiltakozik az ellen, hogy a melegek teljes társadalmi elfogadottságban részesüljenek.

Azt üzenjük Boldog István mindkét fiának, hogy mi – szemben a saját apjukkal – akkor is szeretni és elfogadni fogjuk őket, ha közben – annak ellenére, hogy Boldog képviselő úr tüntetőleg nem fogyaszt Coca Colát – kiderülne, hogy melegek. Szerintünk a gyerek nemi identitásának semmi köze ahhoz, hogy az apja büszke lehet-e a gyerekre vagy sem.

Ugyanez fordítva ez már nem igaz. A gyerek ugyanis, nem lehet büszke az apjára, ha az apja homofób. Ez ugyanis szégyenletes és elítélendő magatartás, úgy a Tejútrendszerben, mint a föld nevű bolygón, a Kárpát-medencében, a Kőrös-Tisza Mentén, de még Kétpón is. Higgyen is Boldog képviselő úr erről bármit.

A Coca Cola meg köszöni szépen megvan, és örül annak, hogy Boldog képviselő úr nyilatkozatával, ha csak csekélyke mértékben is, de hozzájárult a cég marketingkampányának sikeréhez.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s