Állami pénz és magán vagyon. Állami hivatal és saját ügy kijárása. Rokonok és összeférhetetlenség, korrupció és a közvagyon magánosítása. Magyarország 2019. Éljen a Fidesz! Éljenek velük még 100 évig mocsokban és erkölcsi fertőben, akik rájuk szavaznak!

Családi összefogás Hernádi-módra – Polgármesteri szék és milliárdos hotelbiznisz Esztergomban

Közel hétmilliárd forintból fejezheti be a Garancsi István tulajdonában lévő Market Építő Zrt. Esztergomban a Hernádi Zsolt MOL-vezér által megvett, félkész állapotú Mária Valéria hotelt.

Az építkezést a Kisfaludy-programon keresztül a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) is támogathatta. ( 600 millió HUF – vissza nem térítendő )

Hernádi unokaöccse, Hernádi Ádám most a Fidesz polgármester-jelöltje Esztergomban, korábban az Magyar Turisztikai Ügynökségben kabinetfőnökként dolgozott.

Helyi lakosokkal és Ausztriával is konfrontálódik a kormány a Fertő-tavi óriásberuházás miatt

Legalább 23 milliárd forint közpénzből akar megvalósítani a kormány egy hatalmas turisztikai beruházást Fertőrákoson, ahol a tervek szerint szálloda, sportközpont, ökocentrum, új strand és kikötő is épül majd a tóparton.

A strandot már lezárták, a büféseket elzavarták, a kirándulókat biztonsági őrök engedik be-ki, a hajósok csak nyár végéig maradhatnak, és a cölöpház-tulajdonosok attól tartanak, hogy előbb-utóbb nekik is menniük kell.

A helyiek szerint fejlesztésre valóban szükség van, de nem ekkora és nem tájidegen projektre; továbbá amiatt is fel vannak háborodva, hogy a beruházásért felelős állami cég nem válaszol a megkereséseikre.

A magyar kormány Ausztriát sem tájékoztatta a közös tavat érintő fejlesztésről, és az UNESCO-val sem egyeztetett a világörökségi területen tervezett beruházásról.

Az állami cég az Átlátszó kérdéseire sem reagált, de a helyiek beszédesek voltak.

Közpénzből kap kültéri medencét Mészáros Lőrinc luxusszállodája

Vissza nem térítendő állami százmillióknak is köszönhetően bővül 13 szobával és kültéri medencével Mészáros Lőrinc Tokaj melletti ötcsillagos szállodája.

Jurtatábor és footgolf: igazán mindenkire figyel Lezsák Sándorék alapítványa

Lezsák Sándor alapítványa milliárdokból épít rekreációs központot Lakiteleken: jurtatábor, barlangfürdő is lesz a területen, a footgolf pályát most adták át.

Mindezt a szegedi Fidesz lehetséges polgármester-jelöltjének cége építi, a Szeged-Csanádi Egyházmegyétől kapott területen.

Megérheti Mészárosék sporthoteljében dolgozni

Immár második éve csak veszteséget termel a felcsúti focialapítvány tulajdonában lévő Puskás Ferenc Sport Hotel, a dolgozók ebből viszont semmit sem érezhetnek, hiszen tetemes béremelés történhetett. A 2017-es 186 015 forint után tavaly már 344 944 forint volt az átlagbér a Kft.-nél. Így a felcsúti focialapítvány sporthotelje 2018-ban sorban a második veszteséges évét zárta. Igaz, a mínusz egyáltalán nem tartozik a kigazdálkodhatatlan kategóriába, főleg annak fényében nem, hogy a Kft. közvetlen tulajdonosa a TAO-támogatások legnagyobb nyertese, az adományozó gazdálkodói szervezetek kedvence,

Gigászi építkezés a Balaton partján – újabb részletek derültek ki

Vitorlás hajóval érkezhetnek majd a vendégek abba a balatonfüredi luxus szállodába, amelynek építésére a Magyar Turisztikai Ügynökség 1,7 milliárd forintot adott.

Az építkezés helyszíne a füredi kemping, amit egy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég üzemeltet

zse

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s