Maszkban, kesztyű és mondani való nélkül

A magyar kormányfő kórházba látogatott. Erről videó készült. A videónál csak Orbán Viktor fellépése volt ócskább. Mondatai méltatlanok egy ország vezetőjéhez.

Amit meg akartak mutatni, hogy tudniillik a miniszterelnök, ahogy maga fogalmazott egy alkalommal, „keményen keccsöl”, az nem jött le. Az sem, hogy mint a koronavírus-járvány elleni háború egyszemélyes vezénylő tábornoka, a toppon lenne.

Az viszont a képeken jól lejött, hogy a kórház személyzete kesztyű nélkül gagyi maszkokat visel, azt is rosszul. A kormányfő ugyan jó minőségű maszkban, de ugyancsak kesztyű nélkül pipiskedik egy fertőzöttekkel teli kórházban, amelynek faláról nagy felületen lehullott a csempe, és a lift nem működik.

Nem minősíteném az állítását, miszerint a magyarok a bajban megjavulnak, azt sem, hogy a mentők beszállította betegeknek a kormányfő jó szerencsét kívánt, mert végül is mivel biztathatja mással az embereket, mint azzal, hogy szerencséjük lesz, ahogyan a kórház vezetője maga is mondta. Meg azt sem mondhatta, „na helló röfi”.

Amíg ilyen színvonalú politikai vezetése van az országnak, amely Orbán Viktor parancsára, a koronavírus-járványra hivatkozva megszünteti a parlamenti demokráciát, és gyakorlatilag érvényteleníti a magyar alkotmányt, addig az ilyen ócska minőségű, propaganda videókon kívül senki semmi jóra ne számítson. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s