A Fidesz rejtőzködő szócsöveként fungáló index.hu nevű hírportál számol be nagybetűs szalagcímben az Egészségügyi Világszervezet munkatársának szájába adott állításról, amely szerint, idézem: „már jóval a felfedezése előtt ott volt a koronavírus Kínában.” Ez körülbelül akkora reveláció, mintha valaki azzal rukkolna elő, hogy már jóval felfedezése előtt megvolt az amerikai kontinens, ráadásul pont ott, ahol most is van.

Vagyis: egy akármilyen felfedezés tárgya, már az előtt megvolt, ott volt vagy itt volt, mielőtt felfedezték volna, hogy ott van vagy itt van. Ez persze nem is lehet másképpen, hiszen ahhoz, hogy a vírust Kínában felfedezhessék, előtte a vírusnak ott kellett lennie, mégpedig egészen pontosan ott, ahol felfedezték, mert ha nem ott lett volna, akkor nem ott fedezik fel, ha pedig egyáltalán nem létezett volna már korábban, akkor sehol sem fedezik fel, mert csak olyasmit lehet felfedezni, ami van, vagy már korábban volt.

Szerintem az igazi és szalagcímet érdemlő szenzáció az lett volna, ha a vírust még az előtt felfedezik a kínai Vuhan városában, mielőtt az ott megjelent.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s