Kedves Magyar Nemzeti Nők! Hozzátok szólok, nem a nemzetközi, internacionalista, liberálisan gender lányokhoz és asszonyokhoz, hanem az elkötelezett, szülni, mosogatni, takarítani, mosni, gyereket nevelni és a férjet boldoggá tenni kész, a több munkáért kisebb bérért esedező magyar nemzeti nőkhöz a nemzeti Magyarországon, amely minden nemzetinél nemzetibb ország, a legnemzetibb, mert aki nála nemzetibb, az festi magát.

Kedves Nemzettársnőim! Térjünk a tárgyra! Nagyon szeretlek benneteket, és ez nálam gyerekkortól meglévő tulajdonság, amelyet nem tudtam kinőni, sőt egyre inkább eluralkodik rajtam. Imádlak benneteket. Szépek, okosak, kitartóan dolgozni és szeretni tudó, felelősségérzettel, praktikus gondolkodással, időérzékkel megáldott szentlelkek vagytok csodálatos testbe építve.

Lehet, hogy van olyan keresztény emlőkön nevelkedett (bocsánat), keresztény gyökerű magyar politikus, aki abban a tévhitben él, hogy a nő a férfi tartozéka, és nem fordítva, hogy a nő lehet szép, jó lábú, jó seggű meg jó mellű, de egy férfihoz soha fel nem ér, mert nő. Nem tud a kocsival szűk helyre beparkolni, eltéved a térképen, félve megy le a lépcsőn, színeseket álmodik, meg úgy egyáltalán nem érdekli még a foci se. Ezért aztán a konyhában, a szülőszobában és a templomban a helye.

Én – meg kell vallanom – nem annyira vagyok nemzeti, mint amennyire nemzetközi. Már csak azért is, mert az én gyermekeim két nemzetiségűek, két anyanyelvűek, az édesapjuk és az édesanyjuk nem egy nemzet fia és lánya, hanem – ilyen tekintetben – nemzetközi, mert az egyik ilyen, a másik olyan. Na már most: alaposan vizsgálva három gyermekünket, mindhárman teljesen normálisak voltak születésüktől fogva, és azok mindmáig. Senki ránézésre és még utána se tudná megállapítani egyik szülő országában sem, hogy a gyerek nem oda való. És ez így szép. Ők így nemzetiek, hogy több nemzetiek, vagy nemzetköziek.

Be kell vallanom, hogy a nőket nem nemzeti hovatartozásuk szerint szerettem vagy nem szerettem. Nem azért lobbant lángra bennem a szerelem egyikük iránt sem, mert annyira nemzetiek voltak. Ha nem így lett volna ez millióknál évezredeken keresztül, akkor most nem lennénk ennyire hasonlóak, mondjuk, például Európában vagy Afrikában, de Kínában és Japánban sem. Valamikor már az is megütközés tárgya volt kis hazánkban, ha valaki a szomszéd faluból választott magának párt. Hát még ha a közeli nagyvárosból vagy a fővárosból. Nem beszélve arról, ha az ara vagy a vőlegény más nyelvet beszélt.

Kedves Magyar Nemzetállamban Gondolkodó, Elmeháborodott, Keresztény-nemzeti Politikusaink! Hogyan akarjátok bezárni a lányainkat és a fiainkat, az unokáinkat egy parányi nemzetállamba a mai világban, amikor már a gimnazista, de az egyetemista pláne, több országban járt, akár élt, tanult vagy dolgozott is hónapokon keresztül, mint amennyit mi három évenként képesek voltunk 100 dollárból, konzervhegyekkel a csomagtartóban bejárni?

Hogyan és mi végről nyomatjátok a 19. századi dumátokat a nemzetállamok előnyeiről, amikor ezek a nemzetállamok százmilliók életét tették tönkre a végletekig kizsákmányolva őket, és tízmilliókat hajtottak háborús vágóhídra a keresztény nemzetállam érdekében? Hogy van pofátok arról szónokolni, hogy az embereket mozgató rugó a 21. században is a nemzeti hovatartozás, amikor már minden, ami a világon történik, az fittyet hány a nemzeti határokra. Vagy azért, mert értelme nincs nemzetállami határok közé szorítani valamit, vagy mert nem is lehet.

Nemcsak a tőke lett nemzetek feletti, nemcsak a pénz áramlik a világban határok és korlátok nélkül, de az eszmék, a tudás, a technika vívmányai is szabadon terjednek, és az emberek tömegei sem ott akarnak meghalni, ahol megszülettek. A magyar embernek is természetes, hogy a miskolci lányt szegedi fiú veszi feleségül, ne adj isten, egy szlovák fiú lesz a vő, vagy egy német lánynak magyar lesz a férje, hogy az ennél is egzotikusabb kapcsolatokról már ne is beszéljünk.

Az, hogy a világ tágul, az emberek szabadon mozognak bizonyos multinacionális terekben, mint amilyen az Európai Unió is, az nem átok, ahogyan azt a szűk agyú magyar kormánypolitika bemutatni igyekszik. Az, hogy a föld szegényebb régióinak lakói is jól, jobban szeretnének élni, és ha ez otthon nem megy, akkor más életteret keresnek, ugyancsak nem ördögtől való és nem is új jelenség a világtörténelemben. A népek ezer évek óta vándorolnak a földön, és még az előtt is ezt tették, mert ha nem így lett volna, akkor nem lennénk ennyire hasonlóak egymáshoz.

Visszatérve a nemzetközi vagy nemzeti nőnapra, felhívnám a figyelmét Kövér Lászlónak, Orbán Viktornak és a velük egy követ fújóknak, hogy lányaink és asszonyaink, a magyar nemzeti nők pont tesznek arra, hogy mit gondolnak ők ketten a nőkről, a nők társadalmi szerepéről, a genderről, a női egyenjogúságról meg a családon belül erőszakról, mert lassan, de biztosan haladva a történelmileg determinált úton, ott fognak maguknak férjet, szeretőt, élettársat választani, ahol őket szeretni, megbecsülni és boldoggá tenni tudják. Tetszik is ez a keresztény gyökereknek vagy nem, az pont mindegy.

Ha meg akarsz ismerkedni a lehetetlen fogalmával, akkor próbálj meg visszatartani egy szerelmes nőt attól, hogy a kiválasztottjával elmenjen akár a világ végére is. Függetlenül annak nemzetiségétől, vallásától és párthovatartozásától. És persze ugyanez vonatkozik egy szerelmes férfira is. Az emberek embereket szeretnek, nem nemzeteket, vallásokat, világnézeteket. Ezek nem számítanak, ahogy az sem számít, hogy mit gondol a férfi-nő kapcsolatról Kövér László és Orbán Viktor. Egy számít: ki kit szeret. Csak ezért lehet Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak is odaadóan és őszintén szerető felesége, akiket szintén szeretettel üdvözlök a nőnap alkalmából.

Zsebesi Zsot

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s