Orbán Viktor szerint a fáradtan hazatérő férjüket ellátó magyar asszonyok minden tiszteletet megérdemelnek. Mások szerint azok is, akiknek nincs férje, vagy éppen nem az a küldetésük, hogy otthon ellássák a férjüket, mert – mondjuk – a kórházban éppen betegeket látnak el napi 12 órában, ezért ők várják el, hogy a férjük lássa el őket, amikor fáradtan hazatérnek a munkából.

Esetleg nincs férje, viszont van idős édesanyja, édesapja, akit el kell látnia, amikor fáradtan….. Lehet, hogy egyedül neveli a gyermekét vagy gyermekeit, mert nem tér haza a munkából fáradtan a férj, pontosabban máshová tér haza fáradtan a munkából. A magyar gyerekek közel fele csonka családban nő fel, jellemzően az egyedül álló édesanyánál.

Lehet, hogy az asszony hivatásos katona, rendőr és 24 órás szolgálatok után, fáradtan hazatérve…….. Színész, újságíró vagy sportoló, olimpikon, világbajnok, és elvárja, hogy amikor fáradtan tér haza…….

A példákat lehetne még sorolni, de ennyi is elég ahhoz, hogy lássuk, mekkora egy barom Magyarország kormányfője, mennyire fogalma nincs arról, hogy százezrek hogyan élnek az országában, amit egyébként a lakosságával, természeti kincseivel, folyóival, tavaival és szántóföldjeivel együtt a sajátjának tekint, és úgy is kezel, lassan teljes egészében strómanja, Mészáros Lőrinc nevére ír. Akit egyébként nemsokára új feleségének, Várkonyi Andreának kell ellátnia, midőn Lölő fáradtan hazatér a harácsolásból és a közvagyon szorgos dézsmálásából, amiért tényleg minden tiszteletet meg is érdemelnek mind a ketten.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s