„A keresztény tanítás, az a természet rendjére épül, és a kinyilatkoztatásra. A kinyilatkoztatás pedig feketén-fehéren, nagyon világosan mondja, hogy a megvalósult homoszexualitás bűn” – mondja Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke. A saját keresztény világában ez igaz is lehet, mert a keresztény világ szabályait Semjén Zsolt és a többi magyar keresztény elfogadja és természetesen nap mint nap megsérti, de ez legyen az ő problémájuk. Mi egy másik egyesületben focizunk.

Ami ebből ránk, rám, a nem keresztényekre, a más vallásúakra, az ateistákra vonatkozik, az egyenlő a nullával, vagyis ami a kereszténynek bűn, az nekem például nem automatikusan az: Számomra a melegség a természet rendjének része, nekem a megvalósult homoszexualitás nem bűn, pont azért, mert a természet rendjének része, amire – állítólag – az ezzel ellentétes keresztény kinyilatkozás épül.

Vagyis Semjén geometriája, értékrendszere, mint például a foci szabályai a focit játszókra vonatkoznak. Amiben például a labdát nem lehet kézzel irányítani, megfogni, de nem vonatkozik a többi labdajátékra, a kézilabdára, a kosárlabdára, és a röplabda mellett a vízilabdára sem, ahol nem tiltott a kéz használata.

Semjénnek tehát meg kellene maradnia a saját pályáján, és a saját játékaival kellene élvezkednie. A többi keresztény között, és eszébe se lenne szabad jusson, hogy a magyar emberekre vonatkoztasson bármilyen keresztény szabályt, nekik keresztény alapon törvényeket szabjon, mert a magyar emberek ab ovo nem keresztények, hanem pl. zsidók, muzulmánok, buddhisták stb. és persze ateisták is.

A keresztény tanítás legalább 2000 éves, és akkor születtek igazságai, amikor vagy kétezerszer kevesebbet tudtunk a természetről, mint ma, vagyis a természet egy olyan rendjére épül, amely egy korabeli, eléggé korlátozott tudáson alapul, amelyet az idő, a tudomány és helyenként már maga a vallás tanítása is meghaladt, vagy azzal ellentmondásba került.

Semjénnek van egy saját keresztény világnézete, elégedjen meg azzal! Élje ki magát abban! Van egy erre alapított pártja, szabja meg e párt tagjai vagy a keresztény vallás követői számára a normákat, de tartsa távol magát a másképpen gondolkodóktól, főleg az ateistáktól. Nagyon szépen kérjük!

Az emberi szabadság lényege, hogy sem a drága jó keresztény atyaúristen, sem Semjén Zsolt nem jogosult megmondani senkinek, hogyan éljen, főleg annak nem, aki nem vallja magát kereszténynek. Magyarul, szálljon le rólam és vagy 3-4 millió magyarról, Európa, a világ néhány milliárd nem keresztény lakójáról! Jézus, ha élne, egészen biztos vagyok benne, hogy pont erre kérné Semjén Zsoltot.

Nekem mint nem keresztény vallásúnak, hanem ateista magyar polgárnak, legalább annyira kifejlett erkölcsi érzékem van, mint amekkora Semjén Zsoltnak nincs, legyen is bármekkora keresztény. Számos olyan ócskaságot és aljasságot nem követtem el, és nem is fogok mint nem keresztény, amilyeneket Semjén Zsolt és keresztény elvtársai az elmúlt 2000 évben elkövettek, Semjén Zsolt pedig az elmúlt 10 évben képes volt megtenni.

Pont nem érdekel, hogy a KDNP elvtelen és embertelen, erkölcstelen és gerinctelen összefonódása a magyar katolikus egyházzal, és a Fidesz nevű bűnbandával mennyire harmonizál a kereszténységgel. Ezt döntsék el a magyar keresztények!

Egy biztos: amit Semjén Zsolt és társai, a Fidesszel és a magyar katolikus egyházzal karöltve eddig Magyarország ellen, benne a keresztény magyar emberek ellen elkövettek, egy mákszemnyit sem fér össze az én ateista erkölcsi normáimmal, minden kinyilatkoztatás, milliárdokba kerülő Eucharisztikus Kongresszus és egyéb népbutító rendezvény, több száz új és felújított keresztény templom ellenére sem.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s