Kedden a Nemzeti Bank aranykészletét inspiciálta a kormányfő, arra való tekintettel hogy – miként maga mondta – nehéz idők jönnek az országra. Ezért gyorsan betekintést nyert a központi bank trezorjába, és Matolcsy Györggyel együtt megszámolta az aranyrudakat, megvannak-e hiánytalanul, és rendelkezésre állnak-e majd a nehéz időkben, amikor az EU-elzárja a pénzcsapot. Mind a helyén volt. Bár ők ketten is a helyükön lennének végre!

Szerdán a kormányfő újságárusnál járt, hogy ellenőrizze, vajon tényleg joggal került fel név szerint ő – nem az ország, ahogyan maga sugallja – a szégyenlistára, ahol a sajtó ellenségeit tartják számán a világban. Orbán kormányt gyalázó újságokat kért az árustól, és kapott vagy fél tucatot, minek alapján büszkén állapította meg, hogy sajtószabadság van. A maradék száz újság után nem érdeklődött, hiszen azokat, de még azok íróit és szerkesztőit is személyesen ismeri. Mind az ő szolgálatában állnak.

Jól informált körök szerint a kormányfő folytatni fogja az ilyen rajtaütésszerű látogatásait, amelyeken meg akarja állapítani, hogy az országban valóban az van-e, amit ő hirdet Brüsszelben: boldogság, demokrácia, sajtó- és szólásszabadság, ortodox kereszténység, senkit semmi nem korlátoz abban, hogy – ha kedve úgy hozza – bemenjen a Nemzeti Bankba megszámolni az aranyrudakat, de még Népszavát is lehet vásárolni az újságosnál.

További ilyen látogatások várhatók. Néhány a tervezettek közül. Orbán a nem távoli jövőben reggel csatlakozik azokhoz, akik a kilakoltatásokra járnak, és élő adásban hívják fel a figyelmet az áldozatokra. Elégedetten fogja konstatálni, hogy csak olyanokat dobnak ki a lakásaikból, akik nem túl korszerű, régi fűtésű odúkban élnek, felszabadítva így a helyet a 70 milliós, 2,5 százalékos kamatú lakáshitelek előtt, amelyek megoldást kínálnak bárki számára, aki élni tud velük.

Aztán időpontot kér egy vizsgálatra valamilyen szakorvosnál, és úgy október-november magasságában tiszteletét teszi a rendelőben, de nem kér soron kívüli bebocsájtást, mint egykoron tette. A CT-vizsgálat után örömmel tartja majd a kezében a leletet, amely szerint semmi baja nincs a prosztatájának. A bajok feljebb vannak, ezért egy újabb koponya-CT-t is előjegyeznek a számára a 2022-es választások utánra, bentlakással, teljes ellátással. Vácott.

Felbukkanhat a vasútnál egy késésekben gazdag vonalon, hogy személyesen győződjön meg arról, milyen ocsmányul hazudik a kormányt gyalázó sajtó akkor is, amikor igazat ír. A vasúton is minden rendben van, csak Soros és az általa kitartott civil szervezetek időszámítása szerint késnek a vonatok, de a NER időszámítása szerint inkább előbb érnek az egyes állomásokra, ahol néha éveket is várniuk kell, hogy az eredeti menetrend szerint, nem pedig korábban futhassanak be a következő megállóba.

Egy iskolákba is elmegy, ahol leleplezi a hazugságot, miszerint kevés a tanár, főleg a természettudományi szakokon. Be is ugrik egy biológiaórára (igazolva, hogy bárki taníthatja ezeket a tantárgyakat), és 45 perces törvényesen mély hallgatással informálja a tanulókat az emberi nemiségről és annak különféle megjelenési formáiról, mert azt jobb csak 18 éves kor után megismerni. Az utolsó 5 percben mond néhány szót a bibéről és a porzóról. A többit majd anyutól és aputól kell a gyerekeknek otthon megkérdezni.

El fog látogatni egy kisnyugdíjashoz is, akivel megbeszélik, hogyan lehet kijönni abból a pénzből, amiből nem lehet. A találkozó végén a kisnyugdíjas rövid köszönő beszédet fog mondani arról, milyen jó ma nyugdíjasnak lenni, amikor az ország sokkal jobban él, mint korábban bármikor, kivéve azt a pár csodálatos esztendőt, amikor vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr ült fehér lovon a várban, ahol most Orbán Viktor kormányzó úr ül magas lovon.

Eddig meg nem erősített hír szerint el fog látogatni Brüsszelbe is, hogy az ottani Soros-bérenceknek elmesélje, miként alapították meg az Európai Uniót ő, a Szájer meg a Deutsch egy átmulatott felcsúti éjszaka után, tök részegen. Mind a hárman ma is pontosan emlékeznek rá, hogy a Szájer semmi olyasmit nem írt az EU alapokmányába, hogy csak olyan országok kaphatnak pénzt az EU-tól, ahol buzik is lehetnek a kormányzó párt tagjai, még akkor is, ha ereszcsatornán csúszkálnak szabadidejükben Brüsszelben.

A nagy utazás vége Washington lesz, ahol Biden elnöknek Orbán el fogja magyarázni, hogy a feketék nálunk soha nem voltak kitiltva a lóvasútról sem, mint az Egyesült Államokban, és a leendő kínai egyetemen lesznek cigány hallgatók is, akiknek az épületbe bejutásához – köszöni szépen – nincs szüksége az amerikai nemzeti gárda kivezénylésére, mert elég lesz a TEK.

Továbbá szerényen emlékeztetni fogja az elnököt, hogy a golyóstoll, a telefon, az atombomba, a porlasztó feltalálása mellett az Egyesült Államokat is magyarok alapították. Bár ez így még nem teljesen bizonyított, de az 100 százalék, hogy Magyarországot nem az amerikaiak. Az amerikai gazdasági fölényről meg annyit, hogy nálunk, a Mezőhegyesi Ménesbirtokon már akkor lovakat tenyésztettek, amikor az Amerikai Egyesült Államok még angol gyarmat volt, és lakossága import angol teán tengődött.

Természetesen a kormányfő tiszteletét teszi Moszkvában és Pekingben is, hogy demonstrálja a magyar külpolitika mint az ország védelmi doktrínája a körkörösség elvére épül. Ez annyit jelent, hogy körbe-körbe járunk, forgunk a saját tengelyünk körül, rendre ugyanoda érve, ahonnan elindultunk, aminek eredményeképpen szövetségeseink, de ellenségeink sem tudják, hogy hova a bánatos francba tartunk.

Egy biztos: tényleg nehéz idők elé nézünk. Főleg, amíg Soros él. Aztán sem lesz sokkal könnyebb, mert az öreg Soros szerepét át fogja venni a Soros gyerek. Aminek egy nagy előnye azért van. Az tudniillik, hogy nem kell kidobni az ezerszámra nyomott plakátokat, amelyeken a „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén! ” felirat van kőbe vésve. Nevessünk Soros helyett mi, és már most! Ha máshogy nem, kínunkban.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s