Nem is értem, mit finomkodunk, miért tanúsít olyan diplomatikus önmegtartóztatást Szijjártó Péter, amikor csak „kommunista besúgóknak” és kettős mércét alkalmazó „szánalmas és gyáva testületnek” nevezi az UEFA vezetését, amiért három meccset rendelt el zárt kapuk mögött játszani a magyar válogatottnak, mert szurkolói csak alig hallhatóan gyalázták a franciák színes bőrű játékosait, majd kollektíven, de némán háttal álltak a pályának, középső ujjukat tartva a magasba a német himnusz alatt.

Nem ezt várjuk a magyar külügyminisztertől! Nem kell a politikai korrektség! Mondja csak meg nekik, hogy hülye buzik! Vegyen példát a magyar szurkoló etalonjának számító Fradi B-középtől, akik nem ilyen puha pöcsűek, hanem kemény magúak, (ezért is hívják őket keménymagnak). Ők nem ciciznek, és a Hajrá Fradi, hajrá Fradi skandáláshoz bátran hozzáteszik, hogy „Buzi MLSZ.” Válaszul arra, hogy a csapatuk havonta szokott pénzbírságot kapni a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) a szurkolók magatartása miatt.

Az igazi magyar szurkolók nem fognak beszarni két-három zárt kapus meccstől, ahogy eddig is tojtak az ilyesmire, és a Ria, ria Hungária – tutira veszem – ki fog egészülni a „Buzi UEFA” rigmussal. És ez így helyes! Miért, mit gondolnak ezek az undorító genderek ott Európában, hogy nálunk is buzi a kormányfő, vagy buzik nevelték puha pöcsűvé? A magyarok vagy férfiak, vagy nők. Ennyi. Nálunk nem úgy van, hogy valaki ősszel még férfiként kezd meccsre járni, és mire a Fradi megnyeri a bajnokságot, már a két félidő között a női WC-be megy kiengedni a felesleges sört! Na ne má’! Ez nem az az ország, apukáim.

De hát ez csak a jéghegy csúcsa, mindennek az alja. Ki hiszi el, hogy az nem kettős mérce, hogy minden UEFA, FIFA, meg EU, meg NATO, IMF és társaik, valamennyi büdös nyugati rövidítés csak úgy magától jött rá, hogy utálja a magyarokat. Nehogy má’ ne legyen ott valaki, aki súg nekik! Persze ti is tudjátok, kik. De kit érdekelnek? Megvagyunk mi az összes szar rövidítés nélkül is, a saját stadionjainkban vagy a zárt kapuk előtt kivetítőn nézve a meccset. Úgy is pont akkora banzájt tudunk csinálni, mintha bent lennénk.

Aki eddig nem hitte, az most a saját szemével láthatja, hogy a magyarellenes nemzetközi összeesküvés az nem kamu, hanem maga a meztelen igazság. Na, például, mi mással magyarázod, hogy minket 100 ezerre, az angolokat meg csak 30 ezerre büntették a randalírozásért és a lézeres kapustámadásért?

A dánok rúgtak helyettük egy öngólt, kaptak mellé ajándékba egy kamu 11-est a bírótól, oszt jó napot! Megvan a 2-1-es győzelem, és ezzel a hely a döntőben. Na majd ősszel megtanítjuk őket a móresre, ha nem is a pályán, de a szurkolóikat az biztos. Leverjük őket, mint Kolompár Renátó a szomszéd dióját.

Te elhiszed, hogy csak a klíma változik, és azért van minden évben egyre rohadtabb meleg? Elhiszed, hogy nem ezt is a Soros finanszírozza, hogy nem a háttérhatalmak szabadítják ránk a soha nem volt marha nagy esőket, szeleket, meg a jégesőt is? A nagyfater is megmondta, amióta él, ilyen kurva nagy felhőket soha nem látott a Ferencváros felett, és azt is észrevette, hogy mindig nyugat felől jönnek. Na erre mit szólsz?

Koronavírus, vagy mi? Bedőlsz ennek? Rá akarják kenni a kínaiakra az egészet, de emögött is a tudjátok kik állnak. Az ő érdekük volt, hogy kibasszanak velünk. Főleg a magyarokkal. Mikor volt olyan, hogy bezárják a kocsmákat? Ezt is csak velünk lehet megcsinálni. Ne oltsatok má’. Hagyjuk is! A szurkolók nem hülyék. Nem lehet őket mindenféle MLSZ-es vagy milyen izével oltani. Ki hiszi ezt el? Menjen az a WHO vagy mi a franc is a jó meleg apjába, ez is csak egy hülye, magyarellenes rövidítés. Elegünk van belőlük!

Tehát! Petikém! Az nem elég, hogy a Dzsudzsákkal és a kis Grofóval szelfizgetsz. Mondd meg a buziknak, hogy kik vagyunk, mert még nem tudják! Mi vagyunk Európa jövője, és nem a hülye genderek. Mi fogjuk megmenteni az európai kultúrát, és mi fogjuk megmondani, kit engedünk be ide a tejjel-mézzel folyóba.

Annak pedig, akit beengedünk, komoly motozás után, tisztelnie kell bennünket, félnie kell a törvényeinket, és tudomásul kell vennie, hogy az asztalfőn a magyarok ülnek, a többiek meg – ha megengedjük – sámlin, a fal mellett. Itt mi vagyunk otthon vagy itthon, itt mi csináljuk a balhét magunknak, nincs szükségünk se tanácsra, se dicséretre. Pont kapja be az egész világ! Mondd csak meg nekik! A kurva anyjukat!

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s