Nem szép sommás ítéletet mondani senkiről, még akkor sem, ha a mandiner.hu mértéket nem tartó médiában ilyesmikre ragadtatja magát, hogy aszongya: „Gyökértelen, anyanyelv nélküli, korrupt, zsarnok, rabszolgatartó, a világot tűzbe borító, milliókat kiirtó országok most szentet játszva ítélkeznek felettünk”.

Meg tudna-e nevezni Szebeni Pistánk csak egyetlen egy rabszolgatartó népet, amelynek nincs anyanyelve? Tovább megyek: egyáltalán van-e Európában anyanyelv nélküli nép? Kik azok az anyanyelv nélküli „szentet játszó” népek, akik ítélkeznek felettünk?

Mert – drága Pistikém! Az isten szerelmére – népek nem szoktak népek fölött ítélkezni. Az ilyesmi ezer évek óta a politikusok kedvenc szórakozása, hozzájuk csatlakozik időről időre néhány bértollnok, olyanok, mint te.

Felsorolsz ilyen-olyan népeket, akiket ilyen-olyanoknak tartasz, ezzel ítélkezel felettük, de te még egy szaros politikus sem vagy, nemhogy egy nép. Pista, te egy kis kaliberű, de nagy nemzeti felhorkanásában túlpörgött balfasz vagy, aki nagyot akart mondani az ő hatalmas lelkének határtalan felindulásában, de csak marhaságokat sikerült.

Én megértelek, hogy bár „eddig is utáltad az összes érzékenyített nyugati barmot.” De most aztán, hogy az UEFA három magyar válogatott mérkőzést zárt kapuk mögött rendelt el lejátszani, most aztán igazán utálod a nyugatot mint az UEFA szinonimáját. Amely ellen egyébként „szélmalomharcnak tűnik, amit vívunk.” Akkor ne vívjad, Pistám! Minek vívsz többes szám első személyben szélmalomharcot? Már megint, mintha te lennél a magyar nép.

Úgy érzed a magyar népként, hogy igazságtalan megbüntetni a meccsre járókat „néhány hülye miatt, aki huhogott”. Az UEFA nem a bűnösöket zárta ki, hanem „apákat, anyákat, gyerekeket” – mondod. Mégpedig – gondolom – olyanokat, ahol az apa férfi és az anya nő. A gyerek meg 18 éves koráig nem hallhat meleg szörnyűségekről.

Az más kérdés, ha anyával és apával tényleg kimegy a meccsre, akkor ott nem azt fogja hallani, hogy van a bibe meg a porzó, hanem természetes heteroszexuális felszólító mondatokat, mint: „Újpesti cigányok, basszátok az anyátok”.(A Fradi tábor egyik kedvenc rigmusa az Újpest elleni „rangadókon”.) Meg hogy: „Hajrá Fradi, Hajrá Fradi, Mocskos Lilák! Újabban: „Hajrá Fradi, Hajrá Fradi, buzi MLSZ!” A többi, nemiszerveket és aktusokat, továbbá a fajfentartást szolgáló nedv nevét emlegető rigmusokra most nem térnék ki. Tényleg kár lenne a gyereket ezektől megfosztani.

Attól is nagyon kiakadtál, hogy „Felettünk (ítélkeznek), akik 1100 éve vívjuk a csatáinkat az örökös elnyomók ellen”. Azért én nem úgy emlékszem, hogy ennyire teszetoszák lettünk volna az alatt az 1100 év alatt, mert ugye voltak olyan évek, amikor annál a bizonyos nagy Magyarországnál is nagyobbak voltunk, és vagy féltucatnyi népet nekünk is sikerült el-elnyomni néha-néha rendesen.

Az igaz, hogy a franciák, az angolok, a spanyolok, a portugálok és egyéb rabszolgatartók nem annyira voltak közöttük, de akkortájt mindenki azt nyomott el, akit tudott. Minket, Pistikém, már akkor se az első kalapból húztak volt ki a nagyobb világjátékokon, melyeket akkortájt még nem foci EB-nek, VB-nek hívtak. A legjobb esetben sem csak három zárt kapus meccs volt a legnagyobb veszteség, ami ért bennünket 1100 év alatt – ha jól emlékszem.

Azt mondod, hogy „hazaárulók pedig mindig voltak és lesznek”. Ezt pedig kikérem magamnak a magyar néped nevében is. Magyar hazaáruló? Egy ilyen nemzetben, miket mondasz? A végén még kiderül, hogy nálunk is vannak melegek, genderek, meg – fúj – liberálisok? Ezt nem mondhatod komolyan! Ja, ezek azok, akik „az európai államférfiak szoknyája mögé bújva suttognak” – ahogyan írod.

Na itt álljunk meg egy pillanatra! Most itt vagy egy piramidális képzavar van, vagy valami még rosszabb. Mert ugyanis az „államférfiak szoknyája mögé bújva” leírás egyetlen egy európai férfira illik, aki államfő és szoknyája is van, ami mögé be lehet bújni. Ennek a szoknyás államférfinak az országát Vatikánnak hívják, magát az államférfit meg – jelenleg – Ferenc pápának. Most akkor Bayer Zsoltot akarod lekörözni?

Hála istennek, a cikk végére utolérted magad, és visszajön az életkedved, amikor leszögezed: „Én úgy érzem, egyre erősebb újra a magyar, és ez a sok színházi, kockaszemüveges nyugati bohóc már sehol nem lesz, amikor Magyarország még mindig állni és ragyogni fog.” A sok színházi, kockaszemüveges nyugati bohóc most sem zavar sok vizet itthon, miattuk nem kell izgulnod. Mind kint vannak Cannes-ban, Velencében, Locarnóban, Berlinben, Karlovy Varyban, a többi hozzájuk hasonlók által látogatott buzi helyeken.

És ahogy mondod: ott „Ezek csak irigyek. Mindenre, mindenünkre, ami nekik nincs, és sosem volt, vagy sosem lesz. HAZÁJUK.????????” Hát ezek a szerencsétlenek kik lehetnek, már úgy értem, akik képesek rád irigyek lenni? Onnan nyugatról, a pápa szoknyája mögött suttogva. És miért nincsen nekik is hazájuk, csupa nagybetűvel és nyolc kérdőjellel?

És végül azt írod: „Tanuljátok meg, hogy Mi soha, de soha nem térdelünk le senki előtt, inkább állva meghalunk. Büszke vagyok, hogy magyarnak születhettem, és a világ legcsodálatosabb nyelvét beszélhetem.

Szeretlek, Isten áldjon meg Magyarország!”

Ki az a Mi, nagy M betűvel? M mint Mészáros a Lőrinc, vagy te mint mi? Milyen más nyelven beszélsz még anyanyelvi szinten, Pistám, a magyaron kívül, hogy ilyen biztos vagy a magyar nyelv fölényében? Mi (mi kis m-mel) is szeretjük és értjük is, és nem csak beszéljük a magyar nyelvet. Magyarországot is szeretjük (azt nagy M-mel és kérdőjelek nélkül), ezért fohászkodunk mi is Istenhez, hogy mentse meg tőled és a hozzád hasonló elmeháborodottaktól. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s