Mindenki ismeri a klasszikus Móricka-viccet, hogy – tudniillik – Mórickának mindenről „az” jut az eszébe. Na ez immár szélesebb körben is így van, ha nem is az a bizonyos jut mindenkinek az eszébe, de az ország egyik felének, az biztos, mindenről Orbán Viktor, a másik felének mindenről Gyurcsány Ferenc jut az eszébe, teljesen mindegy, hogy fociról, inflációról, nyugdíjról, esetleg a korai cseresznye vagy az eper magas áráról van-e szó.

Vannak kisebb Móricka-csoportok, nekik a rezsicsökkentés, a Soros-terv, a gender, a focimeccs előtti térdelés és a Pride felvonulás jut eszükbe bármiről is kérdezed őket. Az ország egyik legnagyobb és legismertebb Mórickáját Szijjártó Péternek hívják. Neki mindig és mindenkiről az jut eszébe, hogy az illető megint „nettó hazugságot” állít, de azt is „kettős mércével”.

Ezzel nem is lenne baj, csak – visszatérve a múlt Mórickájára – „az a bizonyos”, amire Móricka mindenről asszociálni tudott, valahogy a sok egyéb Mórickás dolog miatt mintha háttérbe szorulna. Ez jól látszik az ország demográfiai helyzetén. Hiába minden kormányzati erőfeszítés, ilyen vagy olyan ösztönző pénzügyi támogatás vagy kedvezményes hitel, a jelen Mórickáit „az a bizonyos” láthatóan nem annyira érdekli, mint elődeiket.

Mivel saját magam ellenőriztem, állíthatom, hogy „azzal” semmi baj nincs. Így aztán nem lehet másra gondolni, csak arra, hogy van egy eddig nem eléggé exponált Soros-terv, ami a migránsok betelepítésének megkönnyítésére komoly erőket mozgósít annak érdekében, hogy a mai fiataloknak eszükbe se jusson „az”, ami a szüleiknek, vagy a nagyszüleiknek egykoron ki se tudott menni a fejéből.

A helyzet mától még rosszabb lett. Orbán Viktor ayatollah, az ország fő Mórickája ma reggel bejelentette, hogy el akarják venni a nyugati érzékenyített liberálisok tőlünk a gyerekeinket, mégpedig úgy, hogy LMBTQ-aktivistákat küldenek rájuk az óvodába. De mi ezt nem fogjuk hagyni – ígérte meg.

Ezért a kormány már el is kezdte katolikus papokkal benépesíteni az ország oktatási intézményeit, mert tőlük egészen biztosan semmit nem tudnak meg a gyerekek a melegségről 18 éves korukig. Maximum a pedofíliából lehet különórákat venni a tisztelendő úrtól.

Móricka, ezt a hírt hallva, biztosan megkérdezné Orbán Mórickát, miért nem vezetik be akkor az óvodai cölibátust? Már úgy érti, hogy a szegregált iskolákat. Külön a leány és külön a fiúiskolákat, mint a régi szép időkben. Amennyire jól emlékszem, akkortájt nem volt gond a népszaporulattal, akárhogy is zárták el egymástól a heteroszexuális fiatalokat, valahogy mégis mindegyikből egy klasszikus Móricka lett, és amikor eljött az ideje, egytől egyig – egy-két kivétellel – csak és kizárólag „arra” tudtak gondolni.

A sok magyar homofób Móricka most azon töri a fejét, hogy mit lehetne még tenni azért, hogy a gyerekeink hülyén nőjenek fel. Hogy a világ elkorcsosult, liberális nyugati felét tovább lehessen hergelni az ortodox keleti ellen. Állítólag a Jobbik együttműködésével már dolgoznak az új tanterven a kormány illetékesei, aminek az lenne a lényege, hogy a gyerekeknek egy erre létrehozott kormánybiztos irányította közhasznú alapítvány alkalmazottai az óvodákban végre őszintén elmagyaráznák, hogy nem a bibe meg a porzó….. hanem a gólya hozza a gyereket.

Minden egyéb nyugatról terjesztett híresztelés arról, hogy ez így nem helyes, az mást sem szolgál, csak azt, hogy lejárassa a magyar embereket, megalázza nemzeti kultúránkat, megfertőzze mély tudatlanságban tartott gyermekeinket, és elvegye a szülők jogát, arra, hogy maguk vásárolhassanak gumi óvszert a barátaival Balatonra induló tinédzser fiuknak, maguk írathassanak fel fogamzásgátló tablettát a háziorvossal a templomi leánykórus próbájára induló leánygyermeküknek, aki a próba után a barátnőjénél akar aludni.

Ha ezt a rengeteg kellemetlen feladatot rányomjuk a szülőkre – mondja Móricka rövid töprengés után –, akkor sokukban fel fog merülni az a perverz ötlet, hogy mennyivel jobb, egyszerűbb és veszélytelenebb volna az életük, ha a gyerek meleg vagy leszbikus volna. Azokat ugyanis nemhogy nem vegzálja Orbán Viktor egy cseppet sem, de – ahogy maga mondja – még meg is védi őket, szemben a heteroszexuális többséggel, akiket nemhogy nem véd meg, de folyamatosan mindenféle marhasággal rettegésben tart, hogy elmegy a kedvük az élettől. De még a nemi élettől is. És akkor aztán csodálkozunk, hogy megint a Soros nevet a végén.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s