Fújtok a világra. Prüszköltök, mert nem tehettek mindent úgy, ahogy szeretnétek. Szorul a hurok. Mert vannak, akik nem félnek tőletek, hatalmasabbak nálatok. Pénzzel vigasztaljátok magatokat, földdel, kastéllyal, drága autóval, jachttal és magánrepülővel. Mindből egyre többet, egyre nagyobbat, mert féltek, féltek, hogy vége lesz az aranyesőnek.

Vége kell legyen! Ne álljatok az utunkba! A magyar nép bármilyen bárgyú is volt évszázadokon át, bármilyen vakon követte is a vezéreit, akárhányszor is hagyta, hogy forró ólmot öntsenek a fülébe, hogy izzó trónra ültessék, hogy kerékbe törjék, felakasszák, háborúba küldjék, azt nem fogja hagyni, bármennyire hisztek benne, hogy még egyszer keleti vágóhídra hajtsátok őket. Ne álljatok az utunkba!

Adjátok fel! Még nem késő! Még lehettek kisebb latrok annál, amilyenek lennétek, ha nem hátrálnátok meg az emberek, a gondolkodó és tisztességes magyar emberek akarata előtt. Nem akarunk titeket. Nem akarunk Moszkva csatlósa lenni. Nem akarjuk keletire cserélni a nyugati kultúránkat. Nem fogadjuk el, akár orosz, akár kínai kiadásban kínáljátok is. Mi itt akarunk maradni, abban a kultúrkörben, amelyhez tartozunk, amelyhez mindig is tartozni szerettünk volna.

Nem fogunk még egyszer cirill betűket tanulni, se kínai képírást. Nem fogunk visszatérni a rovásíráshoz sem. Pont megfelelnek nekünk a latin betűk és az arab számok, a végén az indiai találmánnyal, a nullával. Szeretnénk végre megpróbálni békében együtt élni a szomszédainkkal, azokkal is, akik egykoron leigáztak minket, és azokkal is, akiket mi hajtottunk valamikor rabigába. Előre akarunk menni egy jobb világ felé és nem vissza a történelem vérzivataros korszakaiba, az államilag fenntartott és az egyházak pislákoló mécsesével alig bevilágított szellemi homályba.

Ne álljatok az utunkba! El fogunk titeket söpörni. Ha nem ma, akkor holnap, ha nem holnap, akkor holnapután. Nincs maradásotok. Aki a sajátjait lopja meg, aki a sajátjait csalja tőrbe, aki a sajátjain akar basáskodni, annak nincs helye ebben az országban, de Európában, a civilizált nyugati világban sincs. Menjetek el! Ne álljatok az utunkba! Már ti is a múlt vagytok, Fiatal Demokraták, nem a jövő. Csak visztek már és nem hoztok nekünk semmit.

Mindent zabrálnátok, hogy ne kelljen visszaadni a már ellopott holmit. Nem fog menni. Ez nem az a világ. Lehet sokakat hülyíteni, plakáterdővel, nemzeti konzultációval, madzagon rángatott vidéki sajtóval, állami televízióval, kilóra vett bérfirkászokkal, kitüntetéssel és pénzzel, pénzzel és megint pénzzel.

Drágán megfizetett szellemi zsoldosokkal, kis stílű, tehetségtelen, gerinctelen, mindenre hajlandó nímandok siserehadával lehet még egy darabig nyomulni. Szolgalelkű legfőbb ügyésszel, csalfa törvényekkel, hazug pályázatokkal, az európai adófizetők zsebeinek kiforgatásával lehet még időt nyerni. De ne álljatok az utunkba!

El fogunk benneteket söpörni. Azok fognak a legkegyetlenebb bosszúért kiáltani, akik ma még napidíjért, kiló krumpliért nektek csápolnak. Egy ország van ellenetek, még akkor is, ha milliók vannak, akik nem tudják, ki mellé álljanak. Akkor is eltiportattok, ha nem lesz helyettetek más, mert nálatok a semmi is több.

Nincsenek barátaitok, szövetségeseitek. Csak a hozzátok hasonló bűnözők nem szégyellnek egy asztalhoz ülni veletek. Csak a világ legrongyabb politikusai állnak szóba a magyar kormányfővel. A civilizált világ esküdt ellenségei: Putyinok, Trumpok, Hszi Csin-pingek, Lukasenkák, Erdogánok, Bolsonarók, Le Penek, Salvinik, Kaczynskik.

Ne álljatok az utunkba! Ne tegyetek keresztbe egy egész országnak! Ne ártsatok egész Európának! Ne hazudjatok tovább! Ne lopjátok el, ami még megmaradt a köz vagyonából! Ne gondoljátok, hogy van olyan út a földön, amelynek nincs vége, hogy van olyan zug, ahol elbújhattok, mert bárhová mentek, rátok találunk.

Az utatok végén jártok. Egyre többet handabandáztok. Kapkodtok és hibáztok. Fütyültök a sötétben. Csörgetitek a kardot, erőt villantotok, de az erő már rég nincs veletek. Pedig még ki lehetne szállni. De gyávák, ócskák vagytok. A nemzet alja. Megvárjátok, amíg elkergetünk benneteket. Mert mennetek kell! Nem mi fogunk megint kitántorogni innen, hanem ti fogtok elhúzni a hatalomból. Minél előbb, annál jobb! Ne álljatok az utunkba!

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s