A magyar kormányfő kínai vakcinát kapott, de nem ezért fog jelentkezni a háziorvosánál, aki hosszas latolgatás után azt fogja javasolni neki, hogy oltassa be magát – veszettség ellen. Önmagában ugyanis a kínai vakcina nem indok a harmadik oltásra, hiszen akár még hatékony is lehet, viszont amit a kormányfő pénteken mondott, hogy tudniillik „Brüsszel megtámadta Magyarországot”, az sürgős orvosi beavatkozást igényel.

Az országot valójában irányító Habony Propaganda és Fake News Gyártó Művek vezérkara úgy döntött, hogy teljes erővel folytatni kell a propaganda alapú kormányzást, vagyis kizárólag arra kell koncentrálni, amit a miniszterelnök szájába adnak, és senki ne foglalkozzon azzal, amit a vállába vagy a popsijába.

A rendszeresen intravénásan beadott szer nevét pedig titkosítsák 50 évre, nehogy még a miniszterelnök életében kiderüljön, mivel lőtte be magát minden péntek reggel, mielőtt a Kossuth rádióba ment, amikor még formálisan az ország első embere volt.

Az biztos, hogy valami nagyon keményet tolt a hétvégére, mert csak teljesen tudatmódosított állapotban szoktak uniós kormányfők olyanokat mondani, hogy Brüsszel megtámadta volna az EU bármelyik tagországát. Nem mondom, hogy példátlan eset, mert vannak olyan népszerű politikusok a magyar miniszterelnök baráti körében, akik hajlamosak hasonlóan elvetni a sulykot.

Így például a lengyel Jaroslaw Kaczynski is, de ő csak addig jutott, hogy a repülőgép-szerencsétlenség áldozatául esett fivére gépét az oroszországi Szmolensz mellett Putyin lövette le. Azt viszont, hogy Brüsszel megtámadta Lengyelországot, Kaczynski teljesen egyértelműen Orbántól plagizálta.

Ahogy a nagy költő is mondotta volt: „Repül a nehéz kő, ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?” Ha egyszer hadat üzentünk, számolni kell a következményekkel, aki egy nagy marhaságot mondott, az mondjon még nagyobbat. Nem számít, hogy azokkal szórakozunk, akik évente 100 milliárdokat adnak az országnak, akik éppen 2 592 milliárd forint segélyt szavaztak meg a magyarországi koronavíruskárok enyhítésére. Csak a háború számít.

A háború hírére a 30 ezer fős magyar hadsereg mind a 3000 hadra fogható katonája azonnal visszavonult a migránsoktól védő déli határkerítéstől a már korábban nyugaton megásott lövészárkokba, felállította a tankcsapdákat, készenlétbe helyezte a nem létező magyar légvédelmet, a harckocsijaink lánctalpait bezsírozták, az ágyúinkat nyugat felé fordították, a gyalogság pedig megkezdte a szuronyos közelharcot, a lovasság a hátrafelé nyilazást gyakorolni.

Ha háború, akkor legyen háború! Ha megtámadtak, akkor meg fogjuk védeni magunkat – jelentette ki Bayer Zsolt vezérlő ideológiai tábornokunk, az ország első számú békeharcosa. Egyszerűen azért, mert mi továbbra is szeretnénk olyan korrupt országban élni – tette hozzá -, amilyen korrupt országban már több mint 10 éve élünk, mert a korrupció – tekintettel arra, hogy nem léptünk be az uniós ügyészségbe -, nemzeti hatáskörbe tartozik, ahhoz Brüsszelnek semmi köze.

A magyar emberek pedig – gondoljon is Brüsszel, amit akar – továbbra is azt szeretnék, hogy a magyar nemzeti nagytőke gyarapodjon, Mészáros Lőrinc pedig – csak mert magyar, keresztény, nemzeti gondolkodású, heteroszexuális gázszerelő – ne szenvedjen semmilyen hátrányt, amikor a világ leggazdagabbjaival mérkőzik az elsőbbségért a közvagyonból ellopott milliárdokkal – tette hozzá.

Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette: Brüsszel immár évek óta mindenbe belekötött, és kereste az ürügyet a háború kirobbantásához. Most megtalálta, de mi nem vártuk meg, amíg megtámadnak, mi üzentünk nekik hadat. Ahogyan tettük azt egykoron a Szovjetunóval és az Egyesült Államokkal is, függetlenül attól, hogy melyiknek mekkora hadserege volt.

A magyar kormány ugyanis tisztában van azzal, hogy egyáltalán nem számít, milyen hadsereggel szemben veszítünk. Pont úgy ki leszünk csontozva, ha a magyar hadsereg vele azonos súlycsoportban lévő hadseregtől szenved vereséget, mintha az amerikaiakkal vagy a magával a NATO-val szemben húzza a rövidebbet.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy lehallgattunk-e bárkit is az országban Pegasus kémszoftverrel illegálisan vagy nem, csak annyit tudok mondani – jelentette ki Gulyás Gergely –, hogy ha mi nem hallgatjuk le azokat, akiket nem is hallgattunk le, akkor ők hallgattak volna le minket, ha hagytuk volna.

Majd így folytatta: mindenki tudja, hogy a nyugat teljesíthetetlen ultimátumot intézett a magyar kormányhoz, amikor azt követeli, hogy az óvodásokat és az általános iskolásokat vessük alá nemüket megváltoztató műtétnek, kövessük a nyugat-európai gyakorlatot.

Azt akarja Brüsszel, hogy a lányokból csináljunk fiúkat, a fúkból pedig lányokat, mégpedig a szülők megkérdezése nélkül úgy, hogy amikor a gyerek hazajön a tanintézetből, akkor vegyék csak észre, hogy a reggel otthonról még fiúként távozott kiskorú este már lányként jön haza és fordítva.

Csakhogy mi ebbe nem egyezünk bele. Mi fogjuk a saját gyerekeinket, a lányokat és a fiúkat egyaránt, nemzeti hatáskörben hülyének nevelni a saját iskoláinkban, ahol minden nap, felváltva, hol a gyerekek fogják tanítani a tanárokat, hol a tanárok a gyerekeket, attól függően hogy melyikük éppen hol tart a tananyagban, ami egyforma lesz a tanárok és a diákok számára.

A jövőben katolikus papok fogják felvilágosítani a gyerekeinket a szexuális életről, mert – mint aszexuálisok – nem lesznek érdekeltek sem a heteroszexuális, sem a homoszexuális életforma propagálásában, mivel az elsőről ők sem tudnak semmit, a másodikról pedig püspöki körlevél tiltja meg, hogy beszéljenek.

A mi gyerekeink 18 éves korukig nem lesznek megrontva semmilyen szexuális orientációval. Pont annyit fognak tudni, amennyire szükségük van, vagyis semmit. Azért az iskolában el fogják nekik őszintén mondani, hogy nem a bibe meg porzó…, hanem a gyereket a gólya hozza.

Az igazságszolgáltatásunkat és a sajtószabadságunkat pedig mi magunk fogjuk a saját szájunk íze szerint megszervezni. A rendező irányelv az, hogy Orbán Viktornak mindig igaza van, aminek az egyetlen oka, hogy ez az igazság. Minden más „nettó hazugság”, ahogy Szijjártó Péter külügyminiszterünk oly találóan mondani szokta volt, hozzátéve és „kettős mérce”. Magyarországon kormányrendelettel már 2010 óta be van tiltva minden kettős mérce, csak szimpla mérce van, ami mindig ugyanannyit mutat, akármennyi is van a mérleg másik serpenyőjében.

Végezetül: jó lenne, ha mindenki tudomásul venné, akit érint, hogy a magyar emberekkel nem lehet szórakozni. Ebben az országban csak és kizárólag Orbán Viktor szórakozhat a magyarokkal, ő viszont annyit, amennyit akar. Ez ugyanis szintén nemzeti hatáskörben van.

Ha a magyar kormányfő azt mondja, hogy migrációs vészhelyzet van, akkor – jönnek a migránsok, nem jönnek – az van. Ha a magyar kormányfő azt állítja, hogy Brüsszel megtámadta az országot, akkor Brüsszel megtámadta az országot, függetlenül attól, hogy Magyarország támadja az Európai Unió intézményeit, és sérti meg folyamatosan annak alapszabályait.

Ha Orbán Viktor azt állítja, hogy Soros György áskálódik ellenünk, és ő uszítja ránk a fél világot, akkor ez így is van, még ha arról sem Soros, sem a világ nem is tud semmit. Ha Orbán Viktor azt mondja, hogy megnyertük a koronavírus elleni háborút, még ha 30 ezer áldozat árán el is veszítettük, akkor is az van, amit ő mond. Aki ezt kétségbe vonja, az vagy oltásellenes vagy Gyurcsány-bérenc vagy mind a kettő, és még idegen szívű, mocskos liberális is, ráadásul az UEFA uszályába került, amelyik azt hazudja, hogy a magyar szurkolók homofóbok, rasszisták és antiszemiták, pedig csak neonácik.

Legyünk tehát óvatosak az oltások bírálatával vagy támogatásával! Az nem lesz ugyanis elég, hogy a kormányfőt beoltják veszettség ellen, ugyanis itt van a maradék több millió magyar, aki még könnyen megveszhet, miközben még szóba se került, hogy őket is be kellene oltani.

Nem annyira a koronavírus elleni harmadik oltást kellene forszírozni, mint inkább a veszettség ellenit, mert ha ezeken a liberális, baloldali, nyugatbarát, idegen szívű, migránssimogató, érzékenyítő hordákon egyszer a veszettség tünetei jelentkeznek, már késő lesz, és akkor nem szeretnék Orbán Viktor és a 130 bátor helyében lenni.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s