Balatonfüred, 2014. szeptember 6. Orbán Viktor miniszterelnök rajtpisztollyal elindítja a nõk 7.5 kilométeres versenyét a junior nyíltvízi úszó-világbajnokságon, Balatonfüreden 2014. szeptember 6-án. Mellette Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke (b2) és Kósa Lajos, a 2021-es vb szervezõ-bizottságának elnöke (b). MTI Fotó: Kovács Anikó

Egyszer bajnok, mindig bajnok. Akinek a tiszteletére egy olimpián egyszer is fölvonták a nemzeti lobogót, mindig a mi hősünk marad.” Írja Orbán Viktor Hosszú Katinka honlapján, arra reagálva, hogy a magyar sportoló korábbi teljesítményét meg sem közelítette az olimpián.

Azt üzenjük Orbánnak, hogy amit mond, igaz lehet a sportolókra, de nem igaz a politikusokra. Aki akár háromszor is miniszterelnök volt, az nem lesz mindig az. Akinek egyszer fölvonták a nemzeti lobogót a budai várban, a váci börtönbe bevonulása alkalmából nem fogják. Nem hogy nem marad mindig a hősünk, de már most is a szégyenünk, bár még neki áll a zászló.

A képen álló Gyárfás Tamás már a vádlottak padján, a jobbján látható Kósa Lajos még nincs ebben az életszakaszban, mert az 1300 milliárdos örökség, vagy az annak hazudott pénzzel kapcsolatos ügyét egyelőre megpróbálják elkenni. A pisztollyal hadonászó harmadik személynek, a jelenlegi magyar kormányfőnek – amikor eljön az ideje – aligha lesz módja szabad lábon védekezni az ellene felgyülemlett súlyos vádak ellen.

zse

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s