Volt egyszer egy Magyarország. Magyar emberek lakták, és az övék volt annak minden jószága. A 90 ezer négyzetkilométeres kis ország, ahol most lakunk, az már nem a miénk. Az a Fideszé, de még inkább néhány ezer magyar nemzeti nagytőkésé, az új magyar mágnásoké.

Először elvették tőlünk a beleszólás lehetőségét az ország közügyeibe, a politikájába, aztán elvették tőlünk az újságainkat, a nyilvánosságot. Majd kisajátították maguknak a színházainkat, a filmgyártást, államosították az önkormányzati iskolákat, a kórházainkat. Felszámolták a magyar önkormányzatiságot.

Magukhoz ragadták a tudomány irányítását, a színészeink képzését, az oktatás felső szintjét, az egyetemeket is a saját embereik kezére játszották. Lassan elvették a földjeinket, az állami földek után éppen most privatizálják a mintagazdaságokat. Miden értékes vagyontárgyat kiszerveznek az állam, a mindenkori magyar kormány hatásköréből, és helyette a saját embereik vezette alapítványoknak adják át őket. Örökre.

Már ma is, de holnapra a magyar puszta utolsó porszeméig minden az övék lesz. Semmink sem marad. És ezzel nincs vége. Már elkezdték az agyunkat is kisajátítani. A gondolatainkat is ellopják, a telefonjainkat lehallgatják, szellemünket egy kereszténynek hazudott rezervátumba zárják, amit nagyobb kerítéssel vesznek körbe, mint a déli határszakaszt, és nem a migránsok elleni védelemért, hanem azért, hogy semmit se tudjunk, mi van a falon kívül, egészen pontosan azt tudjuk csak, amit ők hazudnak a külvilágról.

Miután megfosztottak mindannyiunkat mindentől, ami egy szabad ember sajátja, anyagilag és szellemileg is rabszolgává tettek, bejelentik, hogy megvédenek bennünket és az ártatlan gyerekeinket a nyugatról érkező mételytől, a gendertől, az LMBTQ- ideológiától és emberektől, az istentelen, megrontott nyugati demokratikus hagyományoktól, a liberalizmustól és a nemzetállamok helyére álmodott internacionalizmustól, magától a gonosz birodalmává alakult Európai Uniótótól.

Helyette szabad lesz rendszeresen templomba járni, a katolikus ajatollahok tanításait követni, szabad lesz hülyének, korlátoltnak, homofóbnak, rasszistának, kínai szabadságjogokkal megelégedett, akarat és gerinc nélküli robotnak lenni. Szabad lesz dolgozni, amennyit csak a kínaiak bírnak. Szabad lesz ezért elfogadni az alamizsnabért, amit a versenyképesség érdekében szűkmarkúan adnak. Szabad ezt az egész őrültséget, amit itt Európa közepén a világ megrökönyödésével egy Orbán Viktor nevű elmeháborodott elkövet, szeretni és támogatni, vele megelégedni, reá szavazni.

Szabad lesz elhinni, hogy Magyarország a legbiztonságosabb, legemberségesebb, legkeresztényebb és legszabadabb sajtóval rendelkező ország, amelynek lakói tisztelik és betartják a saját törvényeiket, amelyeket a kihirdetésük napján ismernek meg, és olyan lojálisak a hatalomhoz, annyira demokratikus gondolkodásúak, hogy nemcsak más országok belügyeibe, de a saját országukéba se avatkoznak bele, mert nemzeti konzultációkon és az állam szervezte népszavazáson szabadon elmondhatják, hogy mindennel egyetértenek.

A maradék, kisemmizett, de még gondolkodni képes magyar embereknek nem szabad, hanem kötelező a fent leírt országot utálni és szégyellni, nem elhagyni, hanem a mocsoktól kitakarítani. Szabad azokat, akik Európa szívében egy ilyen ocsmányságot kiépítettek és akik ezt támogatják, a hatalmuktól megfosztani, felelősségre vonni, börtönbe záratni, az általuk ellopott országot az utolsó négyzetcentiméterig visszaadni jogos tulajdonosaiknak, a legkisebb trafikkal és a 3000 milliárd megtakarított nyugdíjpénzzel, az önbecsülésünkkel és az európaiságunkkal együtt.

Nem szabad, hanem kötelező Oroszországot és Kínát törölni a potenciális szövetségeseink közül, mindaddig, amíg diktatúrát üzemeltetnek, amíg politikai foglyokat tartanak büntetőtáborokban, amíg a nyugati világra acsarkodnak, a nyugati életforma felszámolására készülnek, a nyugati demokráciák legyőzése érdekében fegyverkeznek, az euroatlanti gazdasági és katonai szövetség ellen fenekednek.

Nem szabad, hanem kötelező végre felállni, fellázadni és felkelni. A személyes komfortzónánkat elhagyni, a nyári szabadságot, az állami apanázst, a látszólagos egyéni biztonságot feláldozni, és a barikádra hágni, mert Magyarországot és benne mindannyiunkat elpusztítja a sötétség, amelyet a jelenlegi hatalom terjeszt.

Fegyvertelenül vagy fegyverrel, már mindegy, de szét kell verni azt a rendszert, amit Európával és az Egyesült Államokkal szembeszállva, a magyar emberek megkérdezése nélkül, aljas indokból rájuk akar erőszakolni néhány elmeháborodott, enyveskezű hazaáruló, egy Orbán Viktor nevű istentelen és embertelen diktátor vezetésével. Ha most azonnal elkezdjük, már akkor is végzetes késésben vagyunk. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s