„Teljes kudarccal végződött az evakuálás, üres repülőgép szállt fel Kabulból”, harsogja a Fidesz-bérenc index.hu. Mivel egy holland gép a menekülni vágyók okozta káosz miatt nem tudott utasokat felvenni, és nélkülük szállt fel. Korábban, még hétfőn egy német szállítógép is így járt, amikor az idő szorítása miatt a gépet elérni nem tudó utasai nélkül volt kénytelen elindulni.

Mégis minek kellene lennie a tálibok megszállta Kabulban? A hollandok – írd és mondd – fél óra várakozást találtak soknak a kabuli repülőtéren, ami soha nem volt, most pedig főleg nem a Heathrow, amelyen egyébként egyáltalán nem tűnne soknak, ha egy gép landolása után fél órával még nem tudna a levegőbe emelkedni.

Drága magyar kormánypárti újságíró kollégák, vagy mik vagytok, menjetek a bús …..Afganisztánba! Nem kellene ilyen keményen nyomni a kormánypárti propagandát, hogy a nyugat, az EU, a NATO már megint nem képes semmire, már megint csődöt mondott! Végül is ki a bánatos franccal vagytok? Németországgal, az EU-val, az Egyesült Államokkal – vagy Oroszországgal, Kínával, a tálibokkal?

Az index.hu négy főcíméből egy az evakuálás teljes kudarcáról, a másik arról tájékoztatja a magyar olvasókat, hogy „Orbán Viktor lesz a mainstream Európában”, vagy „Orbán Viktor Európa fősodrába kerülhet”. Miért is? Mert egy belga politológus szerint „Orbán Viktor miniszterelnök álláspontja – miszerint Európának meg kell védenie magát a bevándorlóktól – EGYRE INKÁBB AZ EURÓPAI MAINSTREAM RÉSZÉVÉ VÁLIK.” Így, csupa nagybetűvel. Annál is inkább, mert a balga belga szerint Európa fő problémája Afganisztán kapcsán a migráció.

A felcsúti focirajongók és a Ferencváros-szurkolók nyelvén mondom, hogy Orbán Viktor és bűntársai is értsék: Ócska szemétládák, az emberiség hányadéka, a magyarok szégyene vagytok, akik 10 millió magyar nevében, 10 millió magyart meglopva egy országot a világ szégyenévé tettetek, csak és kizárólag azért, hogy újabb majorságot építhessetek, hogy még egy jachtot, magánrepülőt vehessetek, hogy gazdagok és érinthetetlenek lehessetek 10 millió magyar ember verejtékes munkájának kisajátításával.

Lassan tényleg el lehet mondani: soha ennek a szerencsétlen országnak az orbáni rezsimhez hasonló tolvaj, erkölcstelen vezetése nem volt, beleértve a legrosszabbakat is az elmúlt ezer évben, akikből – valljuk be – volt bőven. Ha már egyszer az USA, az EU, a NATO, az egész nyugat történelmének egyik legnagyobb fiaskóját kénytelen elkönyvelni, akkor mégis miért kell még – rajtuk kívül – azokba a százezrekbe is belerúgni, akik erről nem tehetnek? Az afgán menekültekbe, a nyugatiakat Afganisztánban segítőkbe, az új Afganisztán létrejöttében bízó ember- és polgárjogi aktivistákba, akiknek az élete múlhat azon, hogy jön-e értük egy repülő valahonnan vagy nem?

Hány gépet indított az Orbán-kormány afgán emberjogi aktivisták, újságírónők és művésznők, tanítónők és diáklányaik kimentésére, életének megmentésére? De hiszen miért is küldött volna? Az Orbán-rezsim a saját országában is harcban áll az emberjogi és polgárjogi aktivistákkal, a független újságírókkal, a művészekkel, a tudósokkal, az orvosokkal, a pedagógusokkal, az írókkal és színészekkel, de még a színinövendékekkel is. Mégis miért mozdítaná meg ez a gyalázatos rezsim akár csak a kisujját is olyanokért, akiket Magyarországon Soros-bérenceknek, idegen kultúra és értékek kiszolgálóinak tart?

Miért állna ki Orbán az afgánokért, amikor az idióta seggnyalói szerint a tálibok folytattak szabadságharcot az amerikaiak és a NATO ellen, benne a magyar katonák ellen? Bencsik András, a kormánypárti Demokrata hetilap főszerkesztője szerint a tálibok voltaképp visszafoglalták Afganisztánt, ez egyfajta szabadságharc volt, az afgánok pedig örülnek a fejleményeknek. Bencsiket felbosszantja ugyanakkor, hogy a tálibokat a magyar média lázadóknak nevezi, hiszen 1956-ban a pesti srácok sem lázadók voltak, hanem szabadságharcosok. Viszont nem zavarja, hogy senki nem látta, hogy Kabul utcáin virágeső és örömujjongás fogadta volna a tálibokat.

Magyarul: ha pártunk és kormányunk, továbbá fényes tekintető kormányzó urunk, Orbán Viktor számára, minden egyébtől eltekintve, nem volna létkérdés, választási vereség vagy győzelem kérdése az illegális migráció ellen meghirdetett árnyékháború, akkor sem engedne be ebbe a fundamentalista keresztény kalifátusba egyetlen egy afgán menekültet sem, aki az elől menekül, amit Orbán Viktor tűzzel, vassal maga akar megvalósítani Magyarországon.

A felvilágosult és az európai szabadságjogokba belekóstolt afgánok pont az elől a kalifátus elől menekülnek, amelyet Orbán Magyarországon létrehozni tervez, amelyben a fundamentalista és bigott vallás az elnyomás eszközéül szolgál, amelyben az állam és egyház eggyé válik, mégpedig kizárólag azért, hogy egy kis csoport kisajátíthassa az ország javait, a nép nevében gyakorolhassa a korlátlan hatalmat, és azt korlátlan ideig meg is tarthassa magának.

Nem kellenek ide szabadságszerető, felvilágosult, a nyugati értékeket kultiváló afgán menekültek. Jobb nekünk orosz bűnözőket, keleti kereskedőket, olyan lapítókat és sunnyogókat befogadni, akik semmi mást nem akarnak tőlünk, csak útlevelet, amellyel szabadon üzletelhetnek az EU egész területén, és ami a lényeg: ezért jó pénzt fizetnek, mégpedig nem a magyar államnak, hiszen annak van elég pénze, mert ha nem lenne, akkor mit lopnának el a fideszesek, hanem egyenesen Rogán Tóni kezébe.

Szóval: Magyarországon afgán és semmilyen más menekültnek semmilyen reális esélye – sem elvi, sem választástechnikai okokból – nincs. Semmilyen együttérzésre, támogatásra nem számíthat, mert a menekültek távoltartása, illegális migránsokká degradálása választási voksok százezreit, a hatalom megtartásának eszközét jelenti Orbán Viktor számára.

A szabadságra vágyó menekültek beszivárgása csak veszélyesen felhígítaná a magyar társadalmat, amely lassan az elnyomott afgánok millióinál is jobban beletörődött már abba, hogy csak rabszolga, kizsákmányolt és elnyomott alattvaló lehet a saját országában, melyet a vallás köntöse alatt bűnözők irányítanak, pont mint Afganisztánt.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s