Nincs az a keleti diktatúra, ahol egy a baloldalhoz köthető tisztségviselő által jogtalanul kinevezett oktató, egy Karácsony Gergely taníthatna akármelyik egyetemen. Erre Oroszországban akár mérget is lehet venni, vagy kapni. Az ismert novicsok márkanévvel, az egyszer biztos. Van, hogy – ha szükséges – kétszer is.

Kínában viszont a Fudan és minden más egyetemen csak a kommunista párt nevezhet ki bárkit, még takarítónőnek is, így aztán a törvénysértés ki van zárva, mert a törvény maga a párt. Hszi Csin-ping elvtárs a Kínai Kommunista Párt főtitkára, a Kínai Népköztársaság elnöke, a Kínai Kommunista Párt Katinai Bizottságának elnöke, tehát a kínai hadsereg főparancsnoka is.

Hszi Csin-ping mellesleg: vegyészmérnök, jogász és filozófus is, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy ha nem is ő személyesen, de az ő tanait, téziseit és világképét fogják oktatni a Fudanon Budapesten, nem pedig a Soros nevével fémjelzett nyílt társadalom alapjait, ami csúnyán megbukott, legalábbis ott, ahol Orbán Viktor tanít egy egész országot, és nem középiskolás fokon.

Azonnal kupleráj van Magyarországon mindenütt, ahol megjelenik a baloldal, vagy Karácsony és társai, akik mögött a Gyurcsány áll, mögötte pedig a Soros, és a sor így folytatódik a tudjátok kik ezreivel, a háttérhatalommal magával, amelyet pedig éjt nappallá téve üldöznek Rogán (Göbbels) Tóni csapatai ezerrel, bocsánat, milliárdokkal, és a legkeményebb emodzsik csatasorba állításával extraprofitot hozó utcai óriásplakátokon.

Szóval a pártatlan fideszes vizsgálóbizottság megállapította 32 ember átvilágítása után, hogy csak egy akadt fenn a szigorú rostán, az is több éves késéssel, de hála istennek, még a parlamenti választások előtt. Szerencsére ez az egy nem veszélyes egy cseppet sem, mert mindenre alkalmatlan, amibe belekezd, tehát nem csak rossz polgármester, és még rosszabb kormányfő lenne, de egyetemi oktató egyenesen jogtalanul volt.

Mint köztudott, ebben az országban a legnagyobb bűn az, ha valaki valamit jogtalanul űz, hiszen a hülye is tudja, hogy ezt nemhogy nem szabad, de egyenesen fölösleges is, hiszen csak az lehet jogtalan nálunk, amire előtte nem hoztak megfelelő jogszabályt, hogy ne legyen jogtalan, vagy fordítva, aminek esetében nem hoztak utólag jogszabályt, hogy jogszabályellenes legyen, ha az ügy érdeke úgy kívánja.

Karácsony Gergely tehát nagyobb felfordulást okoz azzal, hogy évekig jogosulatlanul tanította a diákjait, mint az összes budapesti kerékpárútjával. Nem elég, hogy – nyilván – vissza kell majd fizetnie a jogtalanul felvett milliós tanári fizetését, de még azoknak is vissza kell adniuk a diplomáikat, akiket érvényes felsőfokú nyelvvizsga nélkül tanított, kizárólag magyarul, ezért érthetően ők is nyelvvizsga nélkül kaphattak, jogszabályellenesen, külön kormányzati engedéllyel ugyan, de mégis jogszabályellenes, tehát – immár tudjuk – érvénytelen diplomát.

Hát így állunk az úr színe előtt Karácsonyostul, Orbánostul és Mathias Corvinusostul. Tényleg rajtunk már csak egy rendes, fegyelmezett, a kommunista párt közvetlen irányítása alatt álló kínai egyetem segíthet, ami az úr akaratából már épülőben is van Budapesten. A magyar diákok a jövőben, ha bekerülhetnek erre az egyetemre, akkor az ülepük megemelése nélkül, itt helyben, a székesfővárosban ismerkedhetnek meg a kínai gazdasági csoda és a még csodálatosabb kínai társadalmi rend, az egyetemre telepített kínai hírszerzők pedig Magyarország és az EU titkaival.

Ez azonban egy pillanatig sem feszélyezi a magyar hírszerzést, amely már régen hozzászokott, hogy egyszerre két országnak is dolgozni lehet, ezért – a dolgok leegyszerűsítése érdekében – már évekkel ezelőtt behívtuk az orosz kémeket, diplomáciai státuszt adva nekik, hogy itt, helyben, szem előtt végezzék magyar kollégáikkal karöltve áldásos tevékenységüket, aminek a nyugati hírszerző szervezetek is örülnek, hiszen nekik is elég csak egy helyen, Budapesten munkába állniuk, ahol egyébként jó a kaja, szépek és olcsók a nők, és a kollégákkal együtt gyorsabban telnek a szolgálat unalmas órái a lehallgató készülékek előtt.

Magyarországon pedig az idegenforgalomra beköszöntött ítéletidőben minden ágyra járó, minden éhes száj és száraz torok nemzetmentő funkciót tölt be, magyar munkahelyeket generál, magyar adóbevételeket hoz, így a magyar nemzeti nagytőke állami forrásokból csökkentheti a pandémia által elszenvedett üzleti veszteségeit. Nekünk édes mindegy, hogy labdarúgó EB, vizes világbajnokság, atlétikai VB vagy vadászati világkiállítás, esetleg eucharisztikus kongresszus, a lényeg, hogy jöjjön a külföldi. Mi adjuk hozzá az adófizetők pénzét, ők meg hozzák a koronavírus legújabb mutációját.

Aztán majd lehet oltani. Mi már harmadszor oltunk, de villámgyorsan fogunk negyedszer és ötödször is, amivel lekörözzük megint egész Európát. Akik ugyanis kínai vakcinát nyertek a lutrin, a harmadik oltásként Pfizert vagy Modernát, esetleg Astra Zenecát kapnak a karjukba, aminek eredményeképpen – sokuknál – nem a harmadik, hanem az első immunizációra kerül sor, vagyis nemsokára jönnie kell a másodiknak, magyar időszámítás szerint a negyediknek, illetve utána a harmadiknak, magyar számítás szerint az ötödiknek.

Egyébként pedig mondjon is akárki akármit, a tutit a világ és az ország dolgairól csak és kizárólag Varga Judittól lehet a facebookon megtudni. Az ő posztjaiból világosan kiderül, hogy a magyar emberek küldetése nemcsak az, hogy megvédjék a Kárpát-medencét, ahogyan azt Orbán Viktor egyetemisták előtt olyan szépen megfogalmazta, hanem az is, hogy leleplezzük a nyugati fake newsokat gyártókat, olyanokat, mint a CNN és a BBC, melyeknek álhíreit a jó nevű kínai hírügynökségre, a Xinhuára és orosz testvérére, a TASZSZ hírügynökségre, valamint a jereváni rádióra és Szijjártó Péter hasonlóan forrásértékű közleményeire támaszkodva sikerül nap mint nap Varga Juditnak dekázás és hegedülés közben egy kézzel, látványosan lelepleznie. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s