Orbán Viktor szerint ő védi Európa határait az illegális bevándorlóktól, nagyrészt háborús menekültektől. Mi – a baloldalon a liberálisokkal és a zöldekkel – Európát védjük Orbántól. A kérdés az, mi jelent nagyobb veszélyt Európára: az orbáni neofasizmus vagy a menekültek, akik nem saját akaratukból kénytelenek elhagyni hazájukat, szemben a neofasisztákkal, akik a saját akaratukból vetkőznek ki emberi mivoltukból.

A magyar kormányfő úgy védi Európa határait, ahogyan megvédte a magánnyugdíj megtakarításainkat, ahogyan megvédte az egészségügyet, az oktatást, a magyar embereket a járványtól, akik jó része ebbe bátran bele is halt, vagy akiket megvédett attól, hogy a saját kockázatukra vállalkozók legyenek azzal, hogy az erre szánt pénzt a Mészáros Lőrinc nevű strómanjának és a nemzeti nagytőke hasonló képviselőinek a zsebébe tuszkolta.

Egész Európa nagy erőket mozgósít, hogy megvédje magát Orbántól és társaitól, mert nem ért egyet azzal, hogy a nyugati társadalmi modell, a polgári demokrácia rosszabb lenne a kínai és az orosz rendszernél, amelyben sem demokrácia, sem polgár nincs. A nyugat úgy gondolja, hogy a világ jobb lenne Orbán, a kínai kommunista párt és Putyin nélkül.

Mi magyarok – legalábbis sokan közülünk – ugyancsak úgy gondoljuk, hogy Magyarország lakói, de a világ is boldogabb lenne, ha nem Orbán Viktor szabna törvényt, és hirdetne igazságot a magyarok fölött, ha a botcsinálta nemzetvezér hazamenne Felcsútra, visszatalálna a gyökereihez, merthogy maga is egy igazi gyökér.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s