A római legfelsőbb bíróság jóváhagyta azt az ítéletet, amely gyámság alá helyezte az 50-60-as évek világsztárját, a kor legszebb nőjét, Gina Lollobrigidát. A 94 éves sztár fia fordult bírósághoz, először 2014-ben, de akkor még indítványát elutasították. Most – egy orvosi szakvélemény alapján – hagyták jóvá a döntést a gyámságról.

Gina Lollobrigida fia már 2014-ben feljelentette a színésznő menedzserét, volt sofőrjét azzal a váddal, hogy beférkőzött az idős színésznő bizalmába, és rátette a kezét annak sokmilliós vagyonára. Milko Skofic szerint a 29 éves Andrea Piazzolla szabadon hozzáfér a színésznő bankszámláihoz, eladott az ékszereiből és ingatlanjaiból 7 millió eurónyit. Facebook-oldalán luxusjachtokkal és a luxusautókkal hivalkodik.

Noha már 20 év is eltelt azóta, hogy elkészült Lollobrigida több mint hatvan filmje közül az utolsó, a színésznő még mindig az olasz film szimbólumának számít. Az 1950-60-as években az egyik legnépszerűbb filmcsillag volt, Sofia Lorennel együtt azon kevés olasz sztárok egyike, akiknek Hollywoodban is sikerült karriert csinálni. x

zse

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s