A magyar kormány úgy döntött, betiltja, hogy a koronavírusról essen szó a 18 évesnél fiatalabbak által elérhető médiában, a televíziós és a nyomtatott sajtóban megjelenő reklámokban, az internetes portálokon, amitől az oltásnál lényegesen eredményesebb védelmet remél a pandémia ellen.

A gondolat forradalmi, mert lényegében azt mondja ki, hogy nem a vírus terjedését kell megakadályozni, hanem azt, hogy az emberek beszéljenek a fertőzésről. Mivel a homoszexualitás esetében jól bevált a másság létezésének elhallgatása a kiskorúak előtt, ugyanezt kell tenni, és be kell tiltani minden a Covid-19 vírusra vonatkozó információ terjesztését körükben.

Ezért Orbán Viktor és emberei olyan helyzetet teremtettek, amelyben szót sem volt érdemes ejteni a járványról, helyette a lakosság figyelmét az eucharisztikus világkongresszussal, a vadászati világkiállítással és a mobil (buszos) fideszesek budapesti béke-dzsemborijával kötötték le.

A siker fenomenális. Senki nem törődött az elmúlt hetekben azzal, hogy a koronavírus lassan megint ledönti lábáról fél Európát, és hazánk egyelőre még ezen a kontinensen leledzik, mert Magyarországot nem lehet ilyesmivel sarokba szorítani.

A kormány egyszerűen nem beszél róla, és akkor a probléma nem is létezik. Ez jól bevált – többek között – az ellenzéki előválasztásnál, amiről a kormányzati sajtó egy szót sem ejtett, így aztán az ország lakosságának egy jelentős része úgy tudja, hogy az előválasztást Karácsony Gergely, Gyurcsány bábja, és nem Márki-Zay Péter, Gyurcsány bábja nyerte.

Orbán Viktor magyar kormányfő természetesen mindentől függetlenül óvatosságra intette a magyar embereket, amikor felszólította őket, hogy legyen a farzsebükben – mindjárt a nyeles fésű és a vetkőzős tükör mellett – egy maszk is, hogy ha esetleg mégis fel kellene venni – de persze néhány napja még nem kellett –, akkor kéznél legyen, pont mint a fésű és a tükör a séróhoz.

Annak érdekében, hogy semmiképpen se zavarják össze a lakosságot feleslegesen részletes információkkal, Magyarországon nem folyik kontaktkutatás, mert senkit nem érdekel, ki kitől kapta el a koronavírust, ugyanis nem ez a fontos, hanem az, hogy ki volt, aki beszélt róla, és gyors intézkedést követelt vele szemben.

Így aztán a miniszterelnöki kabinetet irányító Gulyás Gergely esetében sem zárják karanténba a kontaktszemélyeket, vagyis az egész magyar kormányt, Orbánnal az élén, mert ennek semmi értelme nem volna, hiszen a vírust nem ők, hanem a Gyurcsány terjeszti 2006 óta alattomban. Maga Gyurcsány is beismerte, hogy aki nem hallgat a DK propagandájára, annak kilövik most már mind a két szemét, hogy még véletlenül se nézhesse meg a mozikban nagy sikerrel vetített művészfilmet, az „Elk*rtuk”-ot.

A Magyar Nemzet megbízható forrásokból származó információja szerint az amerikai titkosszolgálatok kiderítették és hamarosan nyilvánosságra is hozzák, hogy a koronavírus Kínában elszabadult mutánsának kifejlesztését nem az amerikaiak, de még csak nem is Soros György, hanem Gyurcsány Ferenc finanszírozta a Dobrev Klárától elcsent kosztpénzből, amihez hozzátett még a saját zsebpénzéből is néhány milliárdot, amiért Polt Péter hűtlen kezelés gyanújával vizsgálatot indított Bige László műtrágya-milliárdos ellen.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s