A magyar kormány nem fog zárni, mert nincs elég pénze, hogy bárkit is kompenzáljon az ebből keletkező veszteségekért. (Kivéve Mészáros Lőrincet és társait, mert nekik jutna.) Az ország nyitva tartása minden nap emberéletekbe kerül. Az anyagi és emberi áldozatot a magyar családok, azok viselik, akik ezerszám temetik el a hozzátartozóikat.

Naponta kétszáznál több ember haláláért felel Orbán Viktor, de a covidosok számára lekötött kórházi kapacitás újabb százak halálát jelenti, még ha erről nem is tudunk, mert ezt senki nem számolja. Mint ahogy azt a veszteséget sem, amit egy átlagos magyar város lélekszámával egyenlő emberveszteség és a betegség okozta munkakiesés okoz az országnak az egészségügy covid okozta, megnövekedett költségeivel együtt.

A magyar kormány fizetésképtelensége mögött néhány tucat magyar nemzeti nagytőkés meggazdagodása és egy állami szintre emelt, törvényileg támogatott korrupció áll. Mészáros Lőrinc és társai extra profitját, az éves több száz milliárdos csúszópénzt, amit a magyar vállalkozók az állami megrendelésekért a kormánypárti gengszterek zsebébe dugnak, a magyar adófizetők fizetik meg.

Az ellopott milliárdok borzasztóan hiányoznak a közös kasszából, ahová ráadásul nem érkeznek meg az uniós pénzek a magyar kormány nemzetközileg is bemérhetővé vált korruptsága és az EU normáinak semmibevétele miatt.

Ha lesz jövőre rendszerváltás, mert kormányváltás nem jelentene már semmit sem, akkor – ha másért nem – a magyar humanitárius katasztrófáért viselt felelősségéért bíróság elé kell állítani az ország egyszemélyes vezetőjét, persze azokkal együtt, akik vakon végrehajtották a parancsait.

A nemzetért oly nagy felelősségérzetet hazudó felcsúti haramia nemzetközi tényezővé akart válni, de 10 millió magyar hátára állva sem tudta elérni, hogy kilátsszon a Kárpát-medencéből. Aljassága és a magyarok ellen elkövetett példátlan bűnei azonban így is égbekiáltóak. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s