Kedves Fidesz-hívek! Az áprilisi parlamenti választáson minden a Fideszre leadott szavazat Putyinra és Oroszországára, az agresszióra és jogtiprásra, a mások szuverenitásának el nem ismerésére, az erőszakra és a pofátlan hazugságra, a demokrácia megerőszakolására, a diktatúra kiteljesedésére, a keleti társadalmi modell elfogadására, az évszázadok alatt vérrel kivívott emberi jogok feladására leadott voks lesz. Tetszik, nem tetszik. Drága testvéreink! Lábon lövitek magatokat és mindannyiunkat.

Ismét beigazolódott, hogy Orbán Viktor ugyan az EU egyik tagországának vezetője, de valójában Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin KGB ügynökből orosz elnökké vedlett háborús bűnös foglya. Csak erre lehet következtetni abból, hogy egyetlen uniós tagországként nem támogatjuk az agresszív moszkvai politikát büntető szankciók bevezetését, amivel meggátoljuk a döntést, hiszen annak egyhangúnak kellene lennie.

Nem lehet igaz, hogy valaki önszántából, nem zsarolás hatására ennyire a saját országa, az európai kontinens, a civilizált, demokratikus világ ellen politizáljon, bár a hatalom elvesztésétől való páni félelmet sem szabad lebecsülni, hiszen Orbán tudja, a hatalom elvesztése számára személyi szabadsága és ebül szerzett jószága elvesztésével, egzisztenciája lenullázásával lenne egyenlő.

Két világ, két értékrend csatájában Magyarország megint a rossz oldalra állt, a saját érdekeivel szemben politizál, egy megzsarolt, erkölcsileg és emberileg lenullázott vezető irányításával, aki jobban tenné, ha – felismerve, mit követett el a népe ellen már eddig – az öngyilkosságot választaná, ahelyett hogy egy népet, egy ezeréves kultúrát, egy jobbra érdemes társadalmat visz a vágóhídra, hogy a saját méretes ülepét mentse, a jogos felelősségre vonást elkerülje.

Szégyen és gyalázat, tragikomikus azok viselkedése, akik még ma sem ismerik fel, mert vagy idióták, vagy arcátlan számítók, esetleg alulinformált lelki szegények, hogy rossz lóra tettek. Hogy az ország, ahol élnek, a szakadékba rohan, hogy választott vezetője az általa képviselt embermilliók életével, egzisztenciájával játszik, hogy végzetes tragédiába vezeti Magyarországot, amelynek sorsa órákon belül Ukrajnában fog eldőlni, de inkább már el is dőlt.

Az orosz agresszió esetén nem kell az ukrán menekültektől tartani. A Fidesz választási győzelme vagy Orbán hatalmon maradása esetén lesz számukra üres lakás és betöltetlen munkahely. A magyarok százezrei fogják elhagyni a hazájukat, hátrahagyva a kultúrájukat és még a vallásukat is egy aljas felcsúti zéró elképesztő hazaárulása miatt. Aki itthon marad és elfogadja az orbáni rezsimet, nem kap kaszára, kapára, megérdemli a sorsát, nem fogja őt a kerek egy világon senki sem sajnálni.

Magyarországot megsiratni csak néhány millió becsületes, ámde cselekedni rest magyar ember fogja, ahogyan tette azt évszázadokon keresztül, borba és pálinkába fojtva a saját tehetetlensége és kishitűsége fölött érzett undorát. Magyarország lassan azzá lesz, ami a rezsimet irányító hazaáruló Orbán Viktor: egy undorító erkölcsi hulla. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s