A magyar kormány bejelentette, hogy eleget tesz az EU azon követeléseinek, amelyek nemteljesítése miatt kormányunk és a nemzeti nagytőke nem juthat hozzá az EU pénzéhez, a 2400 milliárd forinthoz, ami pedig járna nekik. Ezért a magyar adófizetőket kellett megsarcolniuk, Katával, inflációval és rezsinöveléssel.

Mint hiteles kormányforrásokból ismert, az EU azért tagadta meg a hazánknak járó uniós pénzek kifizetését, mert a magyar kormány nem volt hajlandó beadni a derekát, és teljesíteni a nyugati világ természetellenes követeléseit a szabad nemválasztásról, az LMBTQ propaganda bevezetéséről az óvodákban, helyettük gyermekvédelmi törvényt fogadtatott el a parlamenttel, és a nyugati követeléseket elutasító népszavazást tartott.

Most azonban – ahogyan ezt – Gulyás Gergely a miniszterelnök kabinetfőnöke bejelentette, a magyar kormány kész teljesíteni az EU követeléseit, hogy elhárítsa az akadályokat a 2400 milliárdos Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetése útjából. Ez azt jelenti, hogy még idén bevezetik az óvodákban a nemváltoztatási agitációt. Állami támogatást kapnak a szabad nemválasztást propagáló NGO-k.

Ezentúl minden hónap első vasárnapján melegfelvonulást tartanak Felcsúton. A menet élén a magyar katolikus püspöki kar első embere, Erdő Péter bíboros érsek vonul majd, ő viszi a szivárvány színű zászlót. Balján Gulyás Gergely, jobbján Szájer József.

Budapesten minden szombaton lesz meleg körmenet, ami a Szent István bazilikától indul, érinti a Dohány utcai zsinagógát, és a Karmelita kolostorban ér véget, ahol Orbán Viktória fogadja a vonulás vezetőit, aki Orbán Viktorból Viktóriává operáltatta addigra magát.

Visszaállítják a pénteki férfinapot a Rudas fürdőben. A fiatal házas Mészáros Lőrinc ezzel kapcsolatban jelezte, hogy a 2400 milliárdnál kisebb pénzért is lehajol. Akár pénteken a Rudasban is, ahol ennyiért még a bokáját is megfogná. Ahogyan azt a magyar kormányfő diplomatikusabban megfogalmazta: engedni kell a realitásoknak. Ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy immár nem lehet Moszkvát és Pekinget szolgálni és Brüsszelben tartani a markot.

Varga Judit igazságügyi miniszter bejelentette: az igaz, hogy a magyar alkotmány szerint az anya nő, az apa férfi, de van az a pénz, amitől korpás tud lenni az ember kopasz feje is. A gránitszilárdságú alkotmányt akár hetente újra lehet vésni, attól még gránit marad.

A Fidesz kemény magját pedig az sem rendítené meg, ha Orbán Viktória fehér, fátyolos menyasszonyi ruhában esküdne örök hűséget Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak a budai Karmelita kolostorban Erdős Péter és Kirill moszkvai pátriárka előtt. x

Zsebesi Zsolt

Hírdetés

Orbán 2400 milliárdért kész nővé operáltatni magát” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s