Horthy-szobor avatása a magyar parlamentben 2022-ben

Egy „fajtársunk”, Papp Sándor keményen leszámol Szlovákiából a nyugattal a felvidek.ma internetes portálon, amit – mármint az internetet – a szemét nyugat, az amerikai imperialisták és szekértolóik, a tudjátok kik tolták a segge alá – már csak hogy Papp Sándor stílusánál maradjak.

Továbbá a mocskos nyugati demokráciának köszönhetően, szemben az orosz gyakorlattal, alábbi írásáért nem került a gulágra, nem esett még ki egyetlen emeleti lakás ablakán sem, de még véletlenül sem mérgezte meg senki, nem találtak egy ismeretlen eredetű pisztolygolyót boncoláskor a fejében. Véres szájú és primitív kirohanásának szomorú apropója, hogy elhunyt egy ukrán katona, aki az Eperjesi István nevet viseli, vagyis a “mi fajtánk”.

Őszinte részvétünk Eperjesi István családjának, minden, az ukrán háborúban elesett ukrán állampolgár családjának, több tízezren vannak, és minden fiatal orosz katona családjának (állítólag akár fél százezren vannak), mégpedig annak ellenére, hogy utóbbiak nem a „mi fajtánk”.

A „mi fajtánk” újságíró szerint mindezekért a nyugat a felelős, akiket meg is nevez: „Biden, Soros, Verhoestadt” , illetve „Gyurcsány, Fekete Győr, Szabó CIA Tímea” Magyarországról, továbbá „Sulík, Korčok, Čaputová” az általa viccországnak nevezett hazájából, Szlovákiából.

Pap Sándor mint a „mi fajtánk” Szlovákiában, az EU egyik tagországában él, mégpedig sokkal jobban, mint az ukránok a határ másik oldalán, vagy az oroszok egyelőre még kicsit odébb, akiknek vezetője szeretne Szlovákiával közös határt kiharcolni, mert azzal vádolja a nyugatot, a NATO-t, hogy Oroszország biztonságát veszélyeztetve túl közel jött országukhoz, tehát ezért most neki kell a NATO-hoz közelebb mennie tankkal, Ukrajna elfoglalásával és Fehéroroszország bekebelezésével, a volt Szovjetunió újjáélesztésével.

A „mi fajtánk” nem hülye, csak totál idióta. Szlovákiából követeli harsányan: Elég volt! Elég!!! Ide figyeljetek mocskos lelkű, pénzt, vagyont, népet zabáló nyugati politikusok! Takarodjatok az életünkből ti is, senkiházi EU-s idióták!

Majd így folytatja a „mi fajtánk”. „Mégis mit tudnátok ti mondani (mármint a nyugat, a szerk.) Eperjesi István szüleinek, kedvesének, falubelijeinek!? Azt, hogy Putyin, meg diktatúra, meg emberi jogok, blablabla, semmit nem ér egyetlen szavatok sem, mert mind csak ócska hazugság! Nektek ugyanis egy dolog kell, most az ukrán állam és az ukrán nép vagyona, a földje, a gyáraik, az emberek dolgos keze és a nép (fogyóeszköz) lelke. Ócska véreskezű gyarmatosítók és azok csicskái vagytok mind!”

A „mi fajtánk” nemcsak bölcs politikai elemző és gondolkodó szemlélője a világ folyamatainak, de próféta is, igaz, nem a saját hazájában, mert senki sem próféta a saját hazájában.

A „mi fajtánk” szerint ahol él, tehát Szlovákia, nem is a hazája, csak egy ország, ahová a „sors sodorta”. (Mondjuk jobb helyre, mint szegény Eperjesi Istvánt, akit Ukrajnába, nem egy EU és NATO tagországba sodorta a sorsa, ezért országát megtámadhatta Oroszország, ami neki sajnos mint ukrán katonának, ukrán állampolgárnak az életébe került.)

Szóval a „mi fajtánk” szerint béke kell és nem háború. Hogyan? „A béke népek általi újbóli kivívásához viszont ebben a végtelenül kiélezett helyzetben már forradalom kell és Európában végig fog söpörni egy forradalom, egyetlen céllal, hogy béke legyen!” Az szép lesz, és ha a „mi fajtánkon” kívül nem is mindenki, de Vlagyimir Putyin biztosan nagyon örülne, ha a „mi fajtánk” jóslata és vágya teljesülne.

A „mi fajtánk” abban is reménykedik, hogy „talán van még a felvidéki magyar közösségben is annyi kurázsi, hogy kiveszi a részét a rend visszaállításából (a forradalomban, a szerk.) ebben az országban (Szlovákiában, a szerk.), ahová a sors (nem véglegesen) sodort bennünket.”

Vagyis a „mi fajtánk” reményei szerint a nyugatellenes európai forradalom eredménye a felvidék visszacsatolása lészen Magyarországhoz. Hogy mit szólna ehhez a világ többi, nem a „mi fajtánk” által lakott országa, vagy maguk a szlovákok, az a „mi fajtánkat” nem érdekli, mert mindenki, aki nem a „mi fajtánkhoz” tartozik, az sík hülye, gonosz összeesküvő, aki csak a „mi fajtánk” pusztításán fáradozik, tehát szóra sem érdemes, arra meg végképp nem, hogy odafigyeljünk rá.

Nos, ennek a pocsék és idióta írásnak egy tanulsága van. A „mi fajtánk” megérett a pusztulásra. (Már amennyiben van ilyen, és az ilyen félkegyelműekből állna, mint amilyen Papp Sándor.) Annyi azonban mindenképpen leszögezhető: többet a magyarság nyomoráért, kudarcaiért és tragédiáiért senki nem tett a történelemben többet, mint a „mi fajtánk”.

Ha a nyugat azt akarja, hogy végleg eltűnjünk, megsemmisüljünk, elég, ha magára hagyja a „mi fajtánkat”. Az bevégzi a művet. Mert a mi végzetünk a „mi fajtánk”. A Papp Sándorok az Orbán Viktorokkal és Kövér Lászlókkal kart karba öltve fáradhatatlanul verik az újabb és újabb szöget a magyar nemzet koporsójába.

Utóirat: A “mi fajtánk” lelkesen hivatkozik cikkében a szombati prágai kormányellenes tüntetésre, ahol tízezrek követelték a jobboldali kormány lemondását, Csehország semlegességét és a megállapodást Moszkvával az orosz gáz szállításáról, vagyis a kapitulációt Putyin előtt.

Természetesen szót nem ejtve arról, hogy a megfigyelők oroszbarát szélsőségesek demonstrációjáról írnak, és arról sem, hogy sokan közülük “ki fajtái” voltak, arról sem, hogy Csehországban több tízezer orosz nemzetiségű él, akik valahogy nagyon hasonlóan gondolkodnak az országról, ahová a sors vetette őket, mint a “mi fajtánk” Szlovákiában. x

Zsebesi Zsolt

Hírdetés

A „mi fajtánk” megérett a pusztulásra” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ezek a beszélő ráksejtek vagy gyorsan belebuknak a mocskukba, vagy végül sikeresen elpusztítanak mindent. (A jobboldaliságot én csak mentális ráknak nevezem.)

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s