Az index.hu fideszes portál vezető hírben számol be arról, hogy brit médiaforrás szerint nem Putyin ötlete lett volna Ukrajna megtámadása. Szeretném ezt a hírt egy kevésbé fontos, de sokkal hihetőbb információval kiegészíteni, miszerint az én ötletem sem volt Ukrajna megtámadása, és nem én terveltem ki a Krím annektálását és a kelet-ukrajnai orosz ajkúak felkeléséhez sem én szállítottam a fegyvereket, beleértve a légvédelmi rakétákat is.

Ezeket valaki mások tervezték meg, nem Putyin és nem is én. Kettőnk között csak annyi a különbség, hogy én, mivel nem vagyok az Orosz Föderáció elnöke, nem kezdeményezhettem volna semmilyen katonai akciót Ukrajna ellen, akkor sem, ha az én ötletem lett volna, és akkor sem, ha nem, szemben Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, aki pont fordítva, végre is hajtotta – a brit információk szerint – mások ötletét, bár erre senki nem kötelezte, nem is kötelezhette volna.

Innentől kezdve talán pont mindegy is, hogy kinek jutott először eszébe egy háború Ukrajna ellen, mert arra csak egy ember utasíthatta az orosz hadsereget, és az nem én vagyok. Szóval Putyin valaki más ötletét plagizálta, és csinált Oroszországból elszigetelt, szankciókkal sújtott országot, és tette magát nem kívánatos személlyé a világ nagyobb részén, nem én. Az ő lelkén száradnak a földig rombolt ukrán városok tucatjai, az elesett orosz és ukrán katonák tízezrei, az ukrajnai civilek ezreinek halála és a több millió ukrán polgár elüldözése otthonából.

Szeretném tovább tájékoztatni a kedves olvasókat, hogy amennyiben Vlagyimir Putyin orosz elnök váratlanul béketárgyalásokat kezdene Ukrajnával, fegyverszünetet hirdetne, kivonná katonáit Ukrajnából, visszaszolgáltatná az ukránoknak az elcsatolt Krímet, az nem az ő ötlete, hanem az enyém, az ENSZ-é, az EU-é, az Egyesült Államok ötlete lenne, Putyin csak plagizálná őket, ami – ha hihetünk a brit médiaforrásnak – nem az első eset volna, amikor olyasmi történik Oroszországban, aminek ötlete nem Putyintól ered.

A fentiek fényében türelmetlenül várom a hírt a Magyar Nemzetben arról, hogy nem Orbán Viktor ötlete volt a szembemenetelés a civilizált világgal, a NATO-val, az EU-val, Nagy-Britanniával, az Egyesült Államokkal, a józan ésszel. Továbbá ugyancsak nem Orbán Viktor ötlete a magyar demokrácia kiherélése, a közpénzek nagyüzemi fosztogatása, az ország gondolkodni képes lakossága hülyének nézése.

Mert ezek az ötletek valójában Sorostól, a tudjátok kiktől, a nemzetközi baloldaltól, a hanyatló nyugat genderfertőzött antidemokratikus vezetőitől származnak, akik utálják a magyar embereket, mert azok keresztények, bár bálványimádók is egyszerre. Istenük az égben, bálványuk a Karmelita kolostorban, de a szívük a helyén, csak a bátorságuk a gatyájukban.

A magyarok nem tagadtak meg a múltjukból semmit, egyedül az agyukat dobták el, mert magyar embernek arra semmi szüksége. Mindenekelőtt azért, mert újabban ismét kelet felé orientálódunk, és ott a túléléshez sok mindenre szükség van, kivéve az önálló gondolkodást.

Oroszországban nem kell sokat agyalni, hacsak nem akar az ember magas épületből kiesni, részegen vízbe fúlni, novicsok- vagy sugárfertőzést kapni, esetleg golyót a fejbe a hídon vagy az előszoba ajtaja előtt. De ez már tényleg, na, Putyin ötlete. Ennek arrafelé több száz éves, nemessé érett hagyománya van. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s